SkverFoto: Mali Piloti

Dobro došli u vrtić “Mali piloti“ (FOTO)

Autor: InfoKG
10:00 | Subota, 01 04 2023

Vrtić „Mali piloti“ , koji se nalazi u ulici Prvoslava Stojanovića 3, u Erdogliji, u blizini Osnovne škole „Stanislav Sremčević“, vrši upis dece starosti od 6 meseci do 6,5 godina uz subvenciju grada Kragujevca. Takođe, moguć je , kako direktan upis, tako i premeštaj dece iz svih vrtića koji su u sistemu subvencija grada Kragujevca. Vrtić  „Mali piloti“ nudi i uslugu dnevnog (produženog) boravka za decu školskog uzrasta (1. i 2. razred).

Vrtić je opremlljen po najvišim standradima a posebna pažnja je posvećena bezbednosti i sigurnosti dece. Sve igračke i sva didaktička sredstva prilagođena su tako da se deca mogu igrati ali i razvijati svoje motoričke i intelekualne sposobnosti, na bezbedan način. 

Ono na šta smo posebno ponosni je naš tim. Stručan i obučen kadar je tu da sva deca budu bezbedna, da se u našem vrtiću osećaju prijatno ali i da svakoga dana nauče nešto novo. Sa dolaskom lepih dana, jedan deo aktivnosti prebacićemo i u naše dvoršte, koje je takođe opremljeno i prilagođeno za bezbednu igru dece.

Za više informacija o upisu, dnevnom boravku ili premeštaju dece iz nekog drugog vrtića koji je u sistemu subvencija, kontaktirajte nas putem telefona +381607575612. 

Vaš vrtić „Mali piloti“

*Promo

Galerija slika