Skver

donesi.com/ NAJUKUSNIJA HRANA UPOLA CENE

Autor: InfoKG
10:00 | Četvrtak, 11 06 2020

Zamislite sledeću sliku: na vašem stolu je prava italijanska pica sa mnogo sira, tek izvađena iz rerne. Niste izgubili sat vremena spremajući je, niste morali da idete po nju do restorana, a platili ste je upola cene. Zvuči previše dobro da bi bilo istinito, zar ne? 

Ovakva ponuda je na svega nekoliko klikova od vas, a omiljeni obrok stiže uz pomoć Donesi, najveće platforme za online poručivanje hrane iz restorana u Srbiji. Donesi već godinama unazad olakšava i ulepšava svakodnevnicu gurmanima, a tokom juna je za svoje korisnike pripremio posebnu ponudu. Sve što je potrebno da uradite jeste da posetite sajt donesi.com ili preuzmete Donesi aplikaciju i odabirom filtera Popust 50% pogledate spisak restorana sa ponudom obroka upola cene. 

Bilo da ste za tradicionalna domaća jela, neodoljive ukuse prave italijanske kuhinje, vrhunski suši, burgere ili meksičke specijalitete – od jela iz najboljih restorana u gradu dele vas jednostavno poručivanje i brza dostava.

Promocija će trajati do 26. juna a za to vreme ćete moći da uživate u specijalitetima iz restorana McDonald’s, Aždaja, Vega Food Store, Plavi bik, Sunce i drugim. Zato ne čekajte ni minut, već pronađite svoje omiljeno jelo i uživajte u ostatku dana.

*Promo