SkverFoto: Studio A.MI

Ekskluzivno u “Studiju A.MI” proizvodi francuskog premijum brenda “Biologique Recherche” (FOTO)

Autor: InfoKG
12:00 | Petak, 20 11 2020

Kragujevac je odnedavno postao bogatiji za još jedan kozmetički salon, a to je “Studio A.MI”, koji od ostalih izdvaja to što jedini u gradu koristi i nudi klijentima liniju proizvoda renomirane francuske laboratorije Biologique Recherche. Reč je o premijum brednu koji će zadovoljiti i najprobirljivije klijente. “Studio A.MI” nudi peronalizovane tretmane za negu kože lica i tela, ali i prodaju proizvoda za kućnu negu. Nalazi se u centru grada, u ulici Nikole Pašića 7.  

Studio A.MI” je jedini kozmetički salon u Kragujevcu koji koristi liniju proizvoda renomirane francuske laboratorije Biologique Recherche. 

Naš rad se zasniva na kliničkom pristupu nezi kože i primeni čistih, koncentrovanih i gotovo sirovih sastojaka koje nudi Biologique Recherche, kao i inovativnih, ali striktnih protokola i metoda rada. Biologique Recherche kozmetika je namenjena i najprobirljivijem krugu klijenata i može se naći samo u odabranim klinikama i salonima kako u Srbiji, tako i širom sveta. Mi ispunjavamo individualne potrebe klijenta i održavamo personalizovan pristup u nezi kože u vremenu hiper-informacija i proizvoda namenjenih masovnom tržištu”, poručili su iz kozmetičkog salona “Studio A.MI”.   

Studio A.MI” klijentima nudi peronalizovane tretmane za negu kože lica i tela, ali i prodaju proizvoda za kućnu negu.  

Kada je reč o tertmanima lica, u “Studiju A.MI” imaju rešenje, bilo da je koža lica umorna, izložena stresu, -normalna ili sklona seboreji, starija i opuštena, devitalizovana i dehidrirana, masna i problematična, bez sjaja sa pigmentnim flekama ili problematična sa proširenim porama.  

Naši tretmani lica otkrivaju vašu lepotu iznutra, daju koži zdrav i prirodan sjaj. Iako željeni rezultati često zahtevaju strpljenje, briga o vašoj koži je uvek vredna truda. Naši kozmetičari će u saradnji sa Vašim potrebama osmisliti personalizovani pristup i plan lečenja koji će rezultirati blistavom i besprekornom kožom”, kaže u "Studiju A.MI".  

Klijentima su za negu lica na raspolaganju sledeći tretmani: 

-klasičan(higijenski tretman)
-antistres tretman
-eksfolijant tretman
-MC tretman
-voćne kiseline tretman
-lift C.V.S tretman
-kavijar tretman
-sikret tretman
-masaža lica
-mezoterapija lica 

I kod tertmana tela fokus je na presonalizaciji istog, a željeni efekti se i u ovom slučaju dobijaju zahvaljujući upotrebi linije proizvoda renomirane francuske laboratorije Biologique Recherche. 

Tretmani Biologique Rechercha namenjeni za negu tela predstavljaju kombinaciju proizvoda i specifičnih metoda rada razvijenih sa istim stepenom stručnosti i znanja, kao i za tretman lica, uključujući fokus na personalizaciji tretmana. Tako osmišljenim tretmanima postiže se efekat detoksikacije, oblikovanja i zatezanja da bi se dobila skladna silueta i zategnuo glutealni deo”, objašnjavaju u "Studiju A.MI".  

Klijentima su za negu tela na raspolaganju sledeći tretmani: 

-antistres tretman celog tela
-parcijalna masaža leđa/noge
-anticelulit/mršavljenje tretman
-zatezanje lift CVS/pakovanje tretman
-masaža stopala
-piling tretman
-detox masaža

Kragujevčanima “Studio A.MI” nudi i Biologique Recherche proizvode za negu kod kuće. U asortimanu su proizvodi za čišćenje lica, losioni P50, maske, kreme, serumi i solarni proizvodi. 

Kozmetički salon “Studio A.MI” nalazi se u ulici Nikole Pašića 7, a otvoren je radnim danima od 11 do 19 časova i subotom od 10 do 15 časova. Sve informacije o tretmanima i proizvodima premijum bredna Biologique Recherche zainteresovani mogu dobiti pozivom na broj telefona 060/61-0-61-88, sajtu www.ami-studio.rsInstagram ili Facebook stranicama. 

*Promo

Galerija slika