SkverFoto: Printscreen - YouTube/Keramika Jovanović

Evo kako da montirate tuš kabine i paravane Keramike Jovanović (VIDEO/FOTO)

Autor: InfoKG
12:00 | Petak, 29 10 2021

Keramika Jovanović rešila je da pomogne svim kupcima, majstorima i drugim pojedincima i olakša im montažu tuš kabina i paravana iz njihove ponude, tako što je kreirala nekoliko video tutorijala sa uputstvom za montažu. Video tutorijali su objavljeni na YouTube kanalu Keramika Jovanović.

Simbol urbanog stila, kada je opremanje kupatila u pitanju, je svakako tuš kabina ili paravan.

Kako su ovi kupatilski elementi sve zastupljeniji u privatnim kućama, hotelima, odmaralištima i raznim ustanovama, tako se povećava i broj kupaca koji ih, u većini slučajeva, samostalno montiraju. Keramika Jovanović je sa željom da svim kupcima, majstorima i drugim pojedincima olakša montažu tuš kabina i paravana iz njihove ponude, kreirala nekoliko video tutorijala sa uputstvom za njihovu montažu.

Sva video uputstva možete pronaći OVDE.

U video tutorijalima prikazan je celokupan proces postavljanja svih modela paravana i tuš kabina brenda “Keramika Jovanović”. Na početku svakog videa naveden je preporučeni alat neophodan za njihovu montažu, a malim savetima u toku videa akcentovani su važni detalji na koje je potrebno obratiti pažnju prilikom same postavke.

Kako danas svako poseduje mobilni uređaj preko kojeg se lako može pristupiti YouTube kanalu Keramika Jovanović, potrebno je samo da odaberete onaj video koji odgovara vašem modelu tuš kabine ili paravana. 

U Keramici Jovanović veruju da će ovim uputstvima za montažu kupcima olakšati postavljanje izabranog elementa, jer brinu o zadovoljstvu potrošača i, osim vrhunskog proizvoda, žele da im pruže i kvalitetnu uslugu. 

*Promo

Galerija slika