SkverFoto: Pixabay.com - Ilustracija

Evo šta ste odgovorili na pitanje - Koliko NOVCA staviti u KOVERTU za SVADBU?

Autor: InfoKG
13:00 | Petak, 23 09 2022

U koverti za svadbu treba staviti između 50 i 100 evra po osobi. To je najčešći odgovor na pitanje koje je portal InfoKG tokom prošle nedelje postavio svojim čitaocima, iako je većina bila šaljivog karaktera. 

U Kragujevcu je od početka godine do sada sklopljeno je više od 500 brakova, a isto toliko je bilo i svadbenih veselja. Gosti uglavnom budu u dilemi šta da poklone mladencima za taj dan. Zapravo, koliko novca da stave u kovertu, pošto se većina odlučuje za tu opciju.

O tome se međusobno konsultuju sa rođacima i prijateljima ukoliko idu na isto veselje. Mada se često gleda ko je kome koliko doneo na prethodna veselja, uz ono čuvemo “da se ne obrukamo”. Uz to, nije retkost, da se gosti raspitaju i koliko se u restoranu u kom se organizuje slavlje plaća po osobi, pa i to bude jedan od faktora za odluku.

To nas je i navelo da vam postavimo pitanje - Koliko novca stavite u kovertu za svadbu? Većina odgovora je bila šaljivog karaktera, a pojedini čitaoci su pisali i da bi pre odneli poklon. Ono u čemu se većina složila jeste da to treba da bude između 50 i 100 evra po osobi. 

Oko toga se na našoj Facebook stranici povela i najveća polemika. U nastavku pročitajte komentare na ovu objavu.