SkverFoto: F apartmani

F apartmani - Upoznajte drugu dimenziju gostoprimstva (FOTO)

Autor: InfoKG
12:00 | Sreda, 16 12 2020

F apartmani predstavljaju jedinstvenu ponudu smeštaja u komfornim apartmanima i sobama, dizajniranim tako da ispune očekivanja i najzahtevnijih gostiju. Od svog osnivanja 2014. godine, F apartmani konstantno šire svoje poslovanje povećanjem broja smeštajnih jedinica, ali i broja zadovoljnih gostiju koji se iznova vraćaju, između ostalog zbog kvaliteta usluge, ljubaznosti osoblja, čistoće i sigurnosti. 

U svojoj ponudi F apartmani imaju trenutno 9 smeštajnih jedinica, tipa sobe, studia i apartmana, ukupnog kapaciteta do 35 osoba, smeštenih na istoj lokaciji sa recepcijom koja radi svakog dana od 08-22h. 

Iako su svi apartmani u objektu dizajnirani i opremljeni po najvišim standardima, posebno se izdvajaju dva apartmana u kojima gosti mogu uživati u SPA sadržajima – apartman Deluxe sa hidromasažnom kadom i Family apartman sa saunom. Pored SPA sadržaja, apartmani su kompletno opremljeni za duži boravak i pružaju izetan komfor na površini od 80m2. 
Apartman DELUXE je zasigurno najluksuzniji apartman u okruženju, što potvrđuje ogromno interesovanje gostiju upravo za taj apartman.

F apartmani su potpuno prilagođeni poslovnim gostima kojima je potreban komfor, mir, brz Wi-Fi, siguran parking u okviru objekta, kao i lokacija objekta, koji se nalazi u poslovnoj zoni, na samo 2 km od centra grada.
Usled okolnosti izazvane aktuelnom epidemijom, u F apartmanima su preduzete sve mere u pogledu higijene, smanjenja kontakta i poštovanja preporučenih mera u cilju zaštite svojih gostiju i zaposlenih. 

F apartmani su svojim gostima omogućili, pored beskontaktnog plaćanja karticom i uslugu ONLINE naplate kojom na jednostavan način u samo par sekundi gost može da izvrši plaćanje usluga i time znatno skrati vreme prijave i odjave. Uskoro je  u planu je i aktiviranje opcije ONLINE CHECK IN, kada će gosti moći da se prijave u objekat putem svog pametnog telefona i na taj način obezbede sebi potpuno beskontaktnu prijavu, odjavu i plaćanje usluga smeštaja.

Stalnim unapređenjem kvaliteta usluga F apartmani su uspeli da ostvare visoku ocenu na svim online rezervacionim platformama. Pored sajta Booking.com na kome su F apartmani ocenjeni od starne gostiju ocenom 9,4/10, na sajtu AirBNB objekat je stekao status Superhost-a ostvarivanjem velikog broja rezervacija i prosečne ocene 4,8/5. F apartmani su prisutni i na rezervacionim sajtovima Hotels.com, Trivago, TripAdvisor, HRS.com i dr.

Kapaciteti za Novu godinu se polako popunjavaju i ukoliko još uvek niste rezervisali svoj smeštaj u Kragujevcu učinite to odmah u proverenom objektu koji se nalazi u ul Milice Milojković br. 4, pozivom na brojeve telefona 064/64-44-218 i 034/204-772 ili slanjem mejla na office@apartmani-kragujevac.com . 

Aktuelnosti pratite na sajtu www.apartmani-kragujevac.com ili Facebook ili Instagram stranicama. 

*Promo

Galerija slika