SkverFoto: Forma Ideale

Forma Ideale: Duh Italije u Kragujevcu (FOTO)

Autor: InfoKG
10:00 | Petak, 27 09 2019

Prvi put posle velikog međunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija nameštaja kompanije Forma Ideale inspirisana Italijom stigla je u salon Forma Ideale u Kragujevcu. Novi asortiman dočaravaju tri italijanske pokrajine Toskanu, Umbriju i Trentino po kojima su nazvane i nove kolekcije.

Na simbolično predstavljenom italijanskom trgu instaliranom u centru salona posetioci su se upoznali sa sistemom elemenata TOSCANA koji donosi savremen tematski koncept uređenja dnevnog boravka, sinonimom je za praktičnost, udobnost i jedinstven stilski izraz. Dizajn i organizacija elemenata kolekcije TRENTINO doprinose praktičnim i estetski autentičnim rešenjima za opremanje enterijera, posebna povoljnost ogleda se u mogućnosti prilagođavanja kompozicija elemenata prema raspoloživim dimenzijama i funkcionalnim zahtevima u prostoru, kažu iz Forma Ideale. Sistem elemenata UMBRIA krasi elegantan i sveden dizajn elemenata kao i šarmantni kolorit drvo dekora.

"Drago nam je sto imamo priliku da našim kupcima donesemo Italiju u Srbiju i da im predstavimo kako smo kroz inspiraciju tri pokrajine Toskana, Umbria i Trentino osmislili nove kolekcije. Sada je, posle velikog Sajma u Kelnu kolekcija dostupna i nasim građanima identično visokog kvaliteta i pažljivo osmišljenih detalja", izjavio je PR menadžer kompanije Forma Ideale, Nikola Ružičić. 

Kompanija Forma Ideale je regionalni lider industrije nameštaja sa više od 1.700 zaposlenih i 35 salona nameštaja u Srbiji. Sedište kompanije je u Kragujevcu, gde je smeštena proizvodnja pločastog nameštaja, dok se tapacirani nameštaj proizvodi u Majdanpeku. Forma Ideale je ubedljivo najveća kompanija regionalne industrije nameštaja, kao i najveći srpski izvoznik nameštaja, sa dvocifrenim godišnjim rastom izvoza u 44 zemlje na četiri kontinenta i sa preko 10 odsto ukupnog broja zaposlenih u industriji nameštaja u Srbiji, angažovanih u svom poslovnom sistemu. Ideja vodilja tokom više od 20 godina razvoja kompanije Forma Ideale uvek je bila ista – kako postati najbolji, kako ostati najbolji i kako najbrže odgovoriti na zahteve tržišta. Jasna i ambiciozna strategija poslovanja, kao i izuzetno fleksibilni odgovori na zahtevne izazove različitih tipova tržišta, rezultirali su liderskom pozicijom u industriji nameštaja u regionu i pokazuju da kompanija uspeva da kreira odgovarajuća rešenja u svim aspektima poslovanja. 

*PR tekst

Galerija slika