Skver

Franšizni fast food brendovi “Pizza Factory” i “Red wings” na još jednoj lokaciji u Kragujevcu (FOTO)

Autor: InfoKG
15:30 | Sreda, 29 01 2020

Možda deluje da se ništa novo ne dešava u našem gradu, ali samo na prvi pogled. S obzirom na to da ponuda restorana i franšiza hrane nikad nije bila bogatija, uskoro će Kragujevac dobiti jedan potpuno novi food concept. 

Pravo iz Šoping centra “Kragujevac Plaza”, brendovi “Pizza Factory” i “Red wings” stižu na još jednu lokaciju, i to u samom centru grada. 

Karađorđeva 24 biće epicentar novog načina pripremanja i prodaje hrane. Kako su nam to objasnili u menadžmentu ovih dobro poznatih brendova, ponuda će biti drugačija od one u Šoping centru “Kragujevac Plaza”. Naime, na osnovu stečenog iskustva, analize navika svojih kupaca, prilagodili su ponudu željama sugrađana.

Svakako nas očekuju proizvodi po kome su ova dva brenda dobro poznata ali, upoznaćemo i neke nove za koje kažu da ćemo ih brzo zavoleti. Uz, kako su nam obećali, cene potpuno prilagođene tržištu. 

Ono što možemo da očekujemo je spektakularno otvaranje, razna iznenađenja i promocije. U jedno smo sigurni, kada su ova dva brenda u pitanju, a to je da će svaki zalogaj biti spektakularan. 

U specijalitetima ova dva franšizna fast food brenda možete uživati i u vašim domovima, broj za porudžbine za “Red wings” je 061/1-55-11-66, za “Pizza Factory” 069/34-34-034, a kompletnu ponudu možete pogledati na sajtovima www.pizzafactory.rs i www.redwings.rs

*PR tekst

Galerija slika