SkverFoto: Pixabay.com - Ilustracija

Ima dve vagine - jednu za posao, a drugu za zadovoljstvo: Zarađuje neverovatnu cifru na OnlyFansu

Autor: InfoKG
18:00 | Subota, 08 04 2023

Australijanka Evelin Miler (31) dospela je u središte pažnje zbog izuzetno retkog zdravstvenog stanja koje se zove uterus didelphys, a zahvaljujući kojem zarađuje po 75 hiljada dolara mesečno na stranicama za odrasle poput Pornhuba i OnlyFansa. Evelin su još 2011. lekari ustanovili da ima duplu matericu, dva para jajnika i dve vagine, a sve je u potpunosti funkcionalno, prenosi NY Post.

Iako je u mlađim danima bila zbunjena i nije razumela o čemu se tu tačno radi, sa vremenom je pronašla način da ovo neobično stanje itekako unovči, a uspela je i da zasnuje porodicu i da dobije dvoje djece. Osim toga, napravila je i razliku između toga koju vaginu koristi u koje svrhe! Tako ima jednu za posao, a drugu za supruga.

Evelin, koja je u prošlosti radila kao eskort dama, sada dobro zarađuje objavljujući videe na platformama za odrasle, a u njima eksplicitno pokazuje kako izgleda njeno međunožje pa se snima dok vodi ljubav sa svojim partnerom, ali i drugim muškarcima.

"Posvećena sam našoj vezi i ne varam svog partnera jer imam jednu vaginu za posao, a drugu za uživanje", kaže ona, koja je svoju dijagnozu dobila pre 12 godina. Pre toga su joj intimni odnosi bili izrazito bolni, a imala je problema i sa stavljanjem tampona.

"Toliko sam dugo izbegavala intimne odnose. Muškarci nisu znali šta rade i na kraju bi jednostavno udarali svojim penisom o moju uretru. Bila sam užasno anksiozna u vezi seksa. Tada sam živela samo s tatom, pa nisam imala nikoga koga bih mogla da pitam o čemu se radi", priznaje.

"Google nije dolazio u obzir. Živeli smo na udaljenoj farmi i doslovno smo imali samo dial-up, tako da nisam mogla da pretražujem simptome na internetu", dodaje.

OnlyFans joj je pomogao da konačno prihvati svoje stanje.

"Snimanje videa i to što sam okružena ljudima koji su fascinirani mojim stanjem je zaista sjajno. Sada svoje stanje smatram blagoslovom", zaključuje Evelin, koja je u međuvremenu dobila dvoje dece: 20-mesečnog Endrua i 8-mesečnu Georgiju.

"Uvek je postojao rizik da bih mogla nositi dvoje dece u isto vreme. Kad sam bila trudna s jednim, i dalje smo koristili kondome kad smo praktikovali seks u drugoj vagini", objašnjava.

Uterus didelphys retko je stanje koje ima samo 0,3 posto žena na svetu. Lekari još uvek ne znaju zašto se javlja, a praćeno je i parom odvojenih jajovoda. Neke žene takođe mogu imati dva vaginalna kanala i dva grlića materice. Ovo stanje često je popraćeno pobačajima, bolnim intimnim odnosima, obilnim krvarenjem tokom ciklusa i ranim porodom. Kod nekih žena može izazvati neplodnost i povećati rizik od pobačaja.

Izvor: Jutarnji.hr, b92