Skver

InfoKG vas vodi na Kraguj Fest

Autor: Branko Vukašinović
13:34 | Sreda, 06 06 2018

Portal InfoKG podelio je po pet pojedinačnih karata za Kraguj Fest, koji će biti održan u četvrtak i petak, 7. i 8. juna u hali "Park". Publika će biti u prilici da uživa, između ostalog, u najvećim hitovima Đanija i Ace Lukasa. 

Dobitnici karata za prvi dan Kraguj Festa, odnosno četvrtak, 7. jun, su Vladica Nikolić, Dušan Jovanović, Jelisaveta Obradović, Milica Prelić Gogić i Nikola Kuzmić.  

Dobitnici karata za drugi dan Kraguj Festa, odnosno petak, 8. jun, su Andrija Mihajlović, Jelena Milutinović, Marija Bojković, Aleksandra Alex i Milena Milojević. 

Podsetimo, na Kraguj Festu prvog dana, 7. juna, nastupiće Aca Lukas, Mojito band, Žarko Stanojević i Asterix band, dok će u petak, 8. juna, nastupiti Đani, Vladan Grujović i Exclusive band, kao i Negro band. 

Zainteresovani ulaznice mogu kupiti u Teens Caffe-u, kod Medicinske škole, i Novom Carpe Diem-u, kao i u svim WinWin prodavnicama širom Srbije i putem sajtova  www.kragujfest.rs i www.ddtickets.rs. Zainteresovani za VIP sektor sve informacije mogu dobiti pozivom na broj telefona 060/315-23-22.