SkverFoto: AdmiralBet

Kakva je budućnost pokera?

Autor: InfoKG
11:59 | Ponedeljak, 08 05 2023

Mišljenja su podeljena kada je reč o nastanku pokera, ali se većina istoričara slaže da je nastao spajanjem elemenata više igara. Za ime postoji više teorija, a glavna je da potiče od francuske igre Poke (Poque) iz 18. veka.

Smatra se da je persijska igra As Nas jedna od igara iz koje se razvio poker, dok na prvo spominjanje igre zvane poker nalazimo u zapisima Džozefa Kromvela, koji je opisao kartašku igru koja se 1829. igrala u Nju Orleansu. Igra se brzo širila Sjedinjenim Državama, zajedno sa kalifornijskom zlatnom groznicom, da bi tokom građanskog rata nastale nove vrste pokera.

Texas Hold’em je jedna od najpopularnijih verzija ove igre. Nastao je početkom 20. veka u teksaškom gradiću Robstaun, ali je decenijama bio bukvalno nevidljiv za širu javnost, sve dok ovaj žanr nije zvanično lansiran 1967. u Vegasu. Krandel Adington, jedan od osnivača Svetske serije pokera, okarakterisao je ovu verziju pokera kao “igru za čoveka koji razmišlja“, pošto se za razliku od ostalih verzija manje oslanja na sreću, a više na strateško razmišljanje i samu veštinu.

Vremenom, dobar marketing i turnirski način igre dovode do rasta interesovanja za Texas Hold’em pokerom, što nas u kombinaciji sa napretkom tehnologije dovodi do današnjeg trenutka, a to je online poker. Danas je jedan od najpopularnijih vidova igranja pokera putem interneta, gde je u svakom trenutku moguće igrati uživo protiv velikog broja pravih igrača iz celog sveta.

U skladu sa razvojem same igre, kompanija AdmiralBet je za sve ljubitelje ove igre spremila Texas Hold'em online poker, u kojoj vas 24/7 očekuju keš stolovi sa najrazličitijim rasponom minimalnih uloga (blajndova), za svačiji džep, kao i sve popularniji turniri, od kojih će mnogobrojni biti freeroll turniri, za koje se ne plaća ulaz, a mogu vam doneti brojne novčane nagrade i ulaz na jače turnire. Najlojalnije igrače čekaju i druge pogodnosti, kao što su garantovani nagradni fond turnira, “rake back“ minimalno 10%, besplatni ulazi na turnire sa velikim nagradnim fondom, napredovanje kroz nivoe, VIP korisnička podrška i još mnogo toga.

Svi igrači sa otvorenim korisničkim nalogom na AdmiralBet.rs mogu da uživaju u igranju online pokera protiv pravih protivnika, koji međusobno mogu komunicirati putem četa. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Ne oklevajte, već zauzmite Vaše mesto za nekim od stolova, oprobajte se sa našim najboljim igračima i dokažite da ova igra za vas nema tajne, čak ni kada je online!

*Promo