Skver

KATARINA KONTO: Vaše je da mislite o poslu, a mi o papirima

Autor: Branko Vukašinović
11:00 | Četvrtak, 06 06 2019

U Kragujevcu je otvorena nova Agencija za vođenje poslovnih knjiga “Katarina Konto”, koja se nalazi na Bubnju, u ulici Svetozara Markovića 99/3. Iz ove agencije poručuju da klijentima nude sve vrste računovodstvenih i knjigovodstvenih usluga po povoljnim cenama. 

Papirologija zna da bude veliki teret i zada glavobolju privrednicima, pogotovo početnicima u biznisu, zbog toga u Agenciji “Katarina Konto” kažu da su tu da im olakšaju poslovanje i omoguće klijentima da se u potpunosti posvete biznisu. U prilog tome ide i slogan ove agencije “Vaše je da mislite o poslu, a mi o papirima”. 

“Katarina Konto” se bavi računovodstvenim i knjigovodstvenim poslovima, obavlja osnivanje i registraciju firme u Agenciji za privredne registre (APR) i nudi poresko savetovanje.  

Iz Agencije “Katarina Konto” poručuju da su cene usluga koje pružaju veoma povoljne, ali i da ih odlikuje dugogodišnje iskustvo u obavljanju ovih poslova i profesionalnost. Naglašavaju i da u najkraćem roku rešavaju sve nedoumice i probleme sa kojima privrednici mogu da se suretnu. 

Agencija za vođenje poslovnih knjiga “Katarina Konto” nalazi se na Bubnju, u ulici Svetozara Markovića 99/3. Zainteresovani privrednici ovu agenciju mogu kontaktirati pozivom na brojeve telefona 060/434-0-606 i 061/221-68-09, ili putem e-mail adrese: finansije.katarina@gmail.com. 

*PR tekst