SkverFoto: Keramika Jovanović

Keramika Jovanović: Akcija meseca na kompletan asortiman kupatilskog nameštaja

Autor: InfoKG
09:00 | Petak, 27 08 2021

“Keramika Jovanović” pripremila je akciju meseca tokom koje će 30. i 31. avgusta biti obezbeđen popust od 20 odsto na kompletan asortiman kupatilskog nameštaja, koji se obračunava prilikom plaćanja.

Kupatilski nameštaj je postao neophodan sastavni deo svakog kupatila, a modeli “Keramike Jovanović” su zaista raznovrsni i prilagodljivi svakom stilu opremanja, kao i veličini kupatila. Boje modela prate aktuelne trendove. Pored modela koji se već uveliko nalaze u velikom broju kupatila širom regiona, po akcijskim cenama imate priliku da kupite i modele koji su nedavno plasirani u prodaju.

Modeli mogu biti sa ugrađenim umivaonicima, a možete i pronaći one za koje posebno odabirate nadgradni model umivaonika. U tom slučaju, pri ovoj akcijskoj kupovini, na takve modele umivaonika se ne obračunava akcijski popust.

Bilo da odaberete stojeći ili konzolni model, sa vertikalom u kompletu ili ne, pred vama je i mogućnost da možda napravite neku svoju kombinaciju sa odgovarajućim gornjim delom – ormarićem ili ogledalom.

Kako je to bilo i do sada – prilikom kupovine artikala koji su obuhvaćeni akcijom ostaje mogućnost plaćanja na odloženo, do 12 meseci, putem čekova građana, preko administrativne zabrane i preko PIO fonda.

Akcija traje 30. i 31. avgusta, a popust od 20% se obračunava prilikom plaćanja.

Pozivamo vas da iskoristite ovu sjajnu akciju u salonu „Keramike Jovanović“ koji se nalazi u Žirovnici, na magistralnom Kragujevac - Batočina, a ujedno vas pozivamo i da se na zvaničnom sajtu www.keramikajovanovic.rs registrujete za newsletter kako bi putem maila dobijali interesantne savete, informacije i pre svih saznali za nove akcije! 

*Promo