Skver

Keramika Jovanović: Popusti damama od 25%

Autor: Branko Vukašinović
12:00 | Subota, 06 03 2021

Tradicionalno, povodom obeležavanja Dana žena, salon Keramike Jovanović u Žirovnici pripremio je za dame 8. i 9. marta veliku akciju na ceo asortiman kupatilskog nameštaja, tuš kabina i paravana, koji će biti na popustu od 25 odsto. Artikli koji su već sniženi neće biti deo akcijskog popusta.  

Savetujemo da se informišite na vreme o modelima koji su u ponudi, premerite svoje kupatilo, obezbedite ekipu za montažu i uradite osnovne pripreme za postavku novih elemenata. Ukoliko prvi put u kupatilo postavljate tuš kabinu napominjemo da je veoma važno i svakako neophodno da se uradi adekvatna hidroizolacija na mestu postavke, ali i na zidovima i oko ventila, tuša i same baterije. Na sajtu “Keramike Jovanović”, u okviru opcije Prodajni program, možete pogledati kompletan asortiman akcijskih i ostalih artikala iz ponude. Kod skoro svakog modela kupatilskog nameštaja je prikazana i šema sa dimenzijama, a kod paravana i tuš kabina su jasno navedene dimenzije u kojima se isti mogu pronaći i koje su boje stakla. Napominjemo da su stakla naših kabina i paravana kaljena, a debljine su od 4mm (kod jeftinijih modela) do 8mm. Takođe, zaposleni u salonu su vam na raspolaganju za sve dodatne informacije i zaista mogu dosta pomoći i kod konačne odluke. Pored toga, kao naši kupci, imate i pravo na besplatan 3D projekat vašeg kupatila”, poručuju iz Keramike Jovanović. 

Kako su kupci “Keramike Jovanović” navikli tako ostaje i ovaj put – odloženo plaćanje do 12 mesečnih rata putem administrativne zabrane, preko PIO fonda i čekovima građana moguće je prilikom kupovine i akcijskih artikala.  

Kompletan asortiman “Keramike Jovanović” zainteresovani mogu pogledati na sajtu keramikajovanovic.rs, ali je svakako najbolje direktno, u sjajno opremljenom salonu “Keramike Jovanović” u Žirovnici, na autoputu Kragujevac - Batočina, koji je otvoren radnim danima od 8 do 20 časova, a subotom od 8 do 15 časova. O proizvodima i povoljnim uslovima kupovine zaintersovani se mogu informisati i pozivom na broj telefona 034/240-240.