Konoba Akustik: Najveći kafanski brend konačno u Kragujevcu (FOTO)

Četvrtak, 14 Novembar 2019 12:00Autor: Branko VukašinovićFoto: Konoba Akustik

Nakon Beograda, Zlatibora, Kotora i Sutomora u Kragujevac stiže najveći kafanski brend “Konoba Akustik”. Kragujevčani u ulici Daničićevoj 21, pored vrhunskih specijaliteta tradicionalne kuhinje, u prilici su da svako veče uživaju u muzici uživo. Otvaranje “Konobe Akustik” zakazano je za subotu, 16. novembar.  

Da Kragujevcu, pored mnogobrojnih stvari, nedostaje i jedna dobra prava kafana potvrđuju i građani, koji se žale kako ugalvnom nemaju gde da izađu i kvalitetno se provedu. Sada je taj problem rešen, jer je u Kragujevac stigao najveći kafanski brend “Konoba Akustik”.    

Brend “Konoba Akustik” dobro je poznat građanima i posetiocima Beograda, Zlatibora, Kotora i Sutomora, a shodno popularnosti koju je stekao u pomenutim mestima, sigurno je da će osvojiti i srca Kragujevčana.

“Konoba Akustik” u Kragujevcu nalazi se u Daničićevoj ulici 21, gde posetioce očekuju specijaliteti domaće kuhinje. Topla i hladna predjela, obrok i standardne salate, gurmanski specijaliteti, riba, pice, čorbe, dezerti samo su deo ponude ove kafane. Specijaliteti “Konobe Akustik” su jagnjetina i junetina ispod sača, dimljena rebarca na kajmaku, piletina sa Njeguškim pršutom, biftek sa raznovrsnim sosevima, kao i Akustik mućkalica. 

Uz vrhunske specijalitete po običaju ide i isto takvo piće, a posetiocima je u ponudi široka lepeza alkoholnih i bezalkoholnih pića, a izdvajaju se vina, kokteli, piva... 

I to nije sve, jer jedino na ovom mestu u Kragujevcu posetioci mogu svake večeri da uživaju u kafanskoj muzici uživo. Uz to, u “Konobi Akustik” možete organizovati i sve vrste proslava. Telefoni za informacije i rezervacije su 060/535-11-12 i 069/3619-444. 

*PR tekst

Galerija slika

Najnovije vesti iz ove kategorije