Skver

Kragujevac je novi GIGA grad, SBB besplatna digitalizacija se nastavlja

Autor: InfoKG
13:30 | Petak, 21 08 2020

Kragujevac je postao šesti GIGA grad i deo najveće mreže nove generacije u regionu. 

Nakon Beograda, Novog Sada, Subotice, Gornjeg Milanovca i Pančeva i u Kragujevcu će od sada svi SBB korisnici moći da uživaju u digitalnoj televiziji na do tri TV uređaja bez dodatnih troškova, više kanala u HD rezoluciji, visokom kvalitetu slike i zvuka i neverovatnim brzinama interneta do 1 Gbps.

U skladu sa svetskim trendovima, SBB nastavlja da širi GIGA mrežu, digitalizuje sve gradove u kojima pruža usluge i na taj način korisnicma omogućava vrhunsku inovativnu uslugu zabave, informacija i komunikacija. Tokom protekle dve godine SBB kompanija je, u okviru petogodišnjeg plana investicija vrednog 300 miliona evra, unapredila brzine interneta u 6 gradova, a do kraja 2020. godine napredne SBB usluge biće dostupne za 80% korisnika u Srbiji. 

Brzine interneta se povećavaju automatski, u EON Light paketu sa 75 na 150, u Eon Full paketu sa 150 na 250, a u EON Premium paketu sa 300 na 500 megabita po sekundi! To znači da će korisnici EON Full paketa imati čak šest puta brži internet od proseka u Srbiji, koji na osnovu podataka sa sajta testmy.net za jul 2020. godine iznosi 39.2/11 Mbps. Korisnici Premium paketa u digitalizovanim gradovima, uz Giga dodatak mogu uživati u brzinama interneta do 1 gigabita po sekundi.

Za potpuni doživljaj digitalne televizije preporučujemo EON pakete uz akciju za nove korisnike - 6 meseci po 1 dinar. Prelaskom na EON pakete, koji u sebi sadrže televiziju, internet i telefoniju, možete da upotpunite svoje iskustvo gledanja televizije i personalizovanim funkcijama, pomoću kojih vam EON preporučuje ono što najviše volite da gledate, EON Kids profilom, gledanjem TV sadržaja do 7 dana unazad na svim kanalima i Video klubom sa preko 18.000 atraktivnih naslova.

Za više infromacija posetite sajt sbb.rs, najbližu poslovnicu ili pozovite Kontakt centar SBB-a na 19900. 

*Promo