SkverFoto: Keramika Jovanović

Letnja akcija na bestseler domaće pločice i uvozne granite

Autor: InfoKG
12:30 | Petak, 23 06 2023

Iz Keramike Jovanović nam na početku ovog leta stiže sjajna vest! Dugo očekivani popusti na pločice sada su aktuelni, taman na vreme da se pripremite za građevinkse poduhvate na jesen, kada letnje vreline splasnu. 

„Ovog puta smo za vas izdvojili jedne od naših najprodavanijih modela Panama, sa polusjajnom završnom obradom – semi-gloss kako se još popularno naziva. Uz akcijski popust od 10% prilikom plaćanja na kasi ponuđeni su modeli 30x60cm zidne pločice i dekori istih dimenzija sa oznakom Line. Od podnih pločica po akcijskim uslovima su modeli dimenzija 60x60cm.“ – poručuju iz ove kompanije.

Uz Panamu na popustu su i veoma dopadljive i tražene pločice Conte, 30x60cm sa takvim karakteristikama da se mogu postaviti kako na zid tako i na pod. Uz osnovni model ide i 3D zidna pločica, dekor, u dve boje: Crema i Light.

Što se granita tiče popust se takođe obračunava na kasi i iznosi 10 i 15% na određene modele. Radi se o pločicama izuzetnog kvaliteta, veoma zanimljivih modernih tekstura. Izdvojili smo modele u sjaj i mat varijanti, ali i sa sugar efektom, dimenzija 60x60cm, ali i 60x120cm. 

Sve detaljne informacije o akcijskim artiklima zatražite od zaposlenih u salonu Keramike Jovanović koji se nalazi na dobro poznatoj adresi: autoput Kragujevac – Batočina bb. 34229 Žirovnica. 
Akcija traje do 30. juna, a količine su ograničene i zato požurite po svoj paket pločica. 

*Promo