Skver

Leto u Plazi počinje šopingom i zabavom!!

Autor: InfoKG
10:00 | Sreda, 10 06 2020

Šoping centar Kragujevac Plaza poziva vas na vikend sjajne kupovine tokom 13. i 14. juna. Iskoristite specijalne popuste za kupovinu kojom ćete obradovati sebe i svoje najdraže i dopunite odeću modnim komadima iz najnovije kolekcije. 

Oba dana vikenda, od 10 do 22 časa, uživajte u kupovini omiljenih brendova i popustima do 50% a za dobre vibracije i jedinstvenu šoping atmosferu pobrinuće se nastup DJ-a, u periodu od 17 do 21 čas. Time ujedno otvaramo i letnju sezonu dešavanja na platou ispred centra koja će trajati do 12. jula.  

Ali to je samo početak! Tokom leta, uz omiljene brendove i letnju scenu na platou ispred centra, Šoping centar Kragujevac Plaza priprema i druga iznenađenja. Tako će, u periodu od 24. do 28. juna, posetioci imati priliku da učestvuju u zanimljivoj aktivaciji i osvoje poklon kartice za kupovinu u Plaza centru u vrednosti do 15.000 dinara.

Više informacija o ovim dešavanjima i svim novim akcijama u centru, kao i do sada, možete naći na našem sajtu www.kragujevacplaza.rs i društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Spisak popusta tokom šoping vikenda pogledajte OVDE.

Šoping centar Kragujevac Plaza očekuje vas svakog dana od 10 do 22 časa, uz sve higijenske i bezbednosne mere – da ponovo zajedno uživamo u sigurnoj kupovini.

Leto u Plazi počinje!

*Promo