Skver

MAX SHOP: Maksimalno jednostavna online kupovina

Autor: InfoKG
12:00 | Utorak, 09 03 2021

Max Shop nudi kupcima maksimalno jednostavnu online kupovinu, a u ponudi je širok asortiman proizvoda renomiranih brendova. S obzirom na to da Max Shop ima velike količne svih proizvoda, zadovoljiće i najveće potrebe potrošača bez čekanja. Među mnoštvom artikala nalazi se veliki broj modela drvenih i aluminijumskih merdevina, kao i metalnih polica.   

Kupovina putem interneta treba da bude jednostavna, nezahtevna, pristupačna i razumljiva svima, a upravo time se vodi online prodavnica Max Shop. U ponudi ove prodavnice nalazi se mnoštvo artikala u širokom asortimanu proizvoda, raspoređenih i kategorisanih tako da kupci mogu lako da se snađu i obave na jednostavan način kupovinu. 

Svi proizvodi u Max Shop online prodavnici raspoređeni su u 10 kategorija: Elektro-materijal i rasveta, Domaćinstvo, Auto oprema, Bašta i dvrište, Kupatilo i vodovod, Mašine i alati, Farbara, drvene i aluminijumske merdevine, metalne police i Repromaterijal i oprema za majstore

U Max Shop online prodavnici kupci se mogu informisati o ponudi, cenama, tehničkim karakteristikama i primeni za svaki proizvod koji je u ponudi i poručiti ga. 

Kupcima je na raspolaganju i call centar, koji služi da ih na najbolji način uputiti u korišćenje sajta, način registracije, isporuku proizvoda, kao i proveru stanja željene robe.

S obzirom na to da Max Shop sarađuje sa proverenim kurirskim službama na teritoriji čitave Republike Srbije svaki poručeni artikal kupci će dobiti na kućnu adresu u pravo vreme.  

Kompletnu ponudu ove online prodavnice možete pogledati na sajtu maxshop.rs, Facebook ili Instagram stranicama, a sve dodatne informacije o proizvodima i kupovini možete dobiti putem e-mail adrese prodaja@maxshop.rs ili pozivanjem call centra na broj 024/410-05-42. 

*Promo