SkverFoto: Promo

Moderni i funkcionalni stanovi u Erdogliji za porodice koje žele mirno okruženje (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Četvrtak, 11 07 2019

Za porodice koje žele mirno okruženje “RS gradnja” izgradila je moderne i funkcionalne stanove u naselju Erdgolija, u Kopaoničkoj ulici broj 8. Zgrada ima ukupno sedam stanova sa parking mestima, a u prodaji su još tri stana i penthaus. Cena stana po kvadratu je 900 evra, a za penthouse 1.000 evra. 

U toku su završni radovi na izgradnji zgrade sa sedam modernih i funkcionalnih stanova u Erdogliji, u Kopaoničkoj ulici broj 8, a rok za završetak radova je 1. septembar 2019. Iz “RS gradnje” poručuju da je zgrada izgrađena po savremenim standardima, a uz to je dobro locirana prema važnim tačkama u gradu. 

Do sada su prodata tri stana, a zainteresovanim kupcima u ponudi su još dva dvosobna i jedan trosoban stan, kao i penthaus.  

Dvosobni stanovi nalaze se na prvom i drugom spratu, površine su 46,5 metara kvadratnih. Cena po kvadratu je 900 evra + PDV, a doplata za parking mesto je 1.250 evra. 

Trosoban stan se nalazi na prvom spratu, površine je 71,5 metara kvadratnih. Cena po kvadratu je 900 evra, a parking mesto je gratis. 

Penthaus se prostire na 94 metra kvadratna na trećem spratu, a terasa od 30 kvadrata i dva parking mesta su gratis. Cena po kvadartu za penthouse je 1.000 evra + PDV.

Zainteresovani kupci sve informacije mogu dobiti na Instagram profilu kopaonicka_8_kg ili pozivom na broj telefona 063/443-314.

Galerija slika