SkverFoto: Printscreen - YouTube/Natasa Bekvalac Official

Nataša Bekvalac pred koncert u Woodland-u publiku obradovala duetom sa Rastom (VIDEO)

Autor: InfoKG
14:10 | Petak, 23 07 2021

Novosadska barbika Nataša Bekvalac obradovala je danas svoje fanove duetom sa Rastom pod nazivom “Iz daleka”, a Kragujevčani će biti u prilici da ga uz njene mnogobrojne hitove čuju uživo već u petak, 6. avgusta, kada će održati koncert u Woodland Resortu na Šumaričkom jezeru. Za informacije i rezervacije pozovite 063/396-806. 

Letnja sezona u Woodlandu uveliko traje, a posetioci su u prilici da uživaju u brojnim dnevnim aktivnostima, nastupima domaćih bendova, ali i kupanju. Sezonu spektakularnih koncerata u Woodlandu otvorila je blaknaska diva Jelena Karleuša, dok će Kragujevčani 30. jula uživati u hitovima Saša Matića, a nakon toga u naš gad dolazi Nataša Bekvalac. 

Novosadska barbika održaće spektakularni koncert 6. avgusta u Woodland Resortu. Bekvalčeva je odlučila da obraduje svoju publiku duetom sa Rastom, pod nazivom “Iz daleka”, koji je danas objavljen na njeno zvaničnom YouTube kanalu.   

Provod uz najveće hitove Nataše Bekvalac je zagarantovan, tako da nema sumnje da će u Woodlandu dovesti atmosferu do usijanja i ostaviti prisutne bez daha. Za informacije i rezervacije pozovite 063/396-806. 

Preporučujemo vam da zapratite Woodland stranice na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kako biste se redovno informisali o svim događajima koje Woodland sprema za ovo leto. 

Uz sve navedene događaje, posetiocima ovog turističkog kompleksa na raspolaganju su restoran, moderni smeštajni kapaciteti, besplatan parking, internet….  

*Promo