SkverFoto: Facebook/Hurricane Girls

"Hurricane" u Woodland-u

Autor: InfoKG
13:00 | Sreda, 18 08 2021

Popularna gurpa "Hurricane" sutra će od 22 časa u Woodland resort-u održati spektakularni koncert. Za informacije i rezervacije pozovite 063/396-806.   

Za kratko vreme grupa "Hurricane" napravila je pometnju na estradnoj sceni i osvojila srca publike kako u Srbiji, tako i u inostranstvu, s obzirom na to da su bile predstavnice naše zemlje na Evroviziji. 

Popularne “Uraganke”, osim izgledom, publiku osvajaju brojnim hitovima kao što su: Do neba, Loco loco, Folir’o, Tuturutu, Favorito, Hasta la vista, Avantura… Posetioci Woodland resort-a će biti u prilici sve te hitove uživo da čuju u sutra od 22 časa.  

Inače, od početka letnje sezone do sada spektakularne koncerte u Woodland-u održali su Jelena Karleuša, Saša Matić, Nataša Bekvalac, Teodora Džehverović i Devito... 

Preporučujemo vam da zapratite Woodland stranice na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kako biste se redovno informisali o svim događajima koje Woodland sprema za ovo leto. 

Uz sve navedene događaje, posetiocima ovog turističkog kompleksa na raspolaganju su restoran, moderni smeštajni kapaciteti, besplatan parking, internet….  

*Promo