Skver

Spektakl u Woodlandu! Saša Matić u Kragujevcu

Autor: infokg.rs
14:00 | Četvrtak, 29 07 2021

Novi spektakl u Woodland-u zakazan je za petak, 30. jul, kada će spektakularni koncert od 21 čas održati Saša Matić, a predgrupa će mu biti Šebek i Moj bend. Za informacije i rezervacije pozovite 063 396 806.

Letnja sezona u Woodlandu je već počela, brojnim dnevnim aktivnostima, live muzikom najpopularnijih domaćih bendova, a nedavno je zvaničana otpočela i kupališna sezono na bazenima Woodland Resort-a.

Prethodnog vikenda u Woodland Areni održan je prvi u nizu spektakularnih događaja planiranih za ovu sezonu, koncert praćen prepoznatljivim performansom održala je balkanska diva Jelena Karleuša.

Woodland je za petak 30. jul pripremio novi spektakl koji ne smete propustiti, naime u petak 30. jula koncert će održati Saša Matić. Koncert će početi u 21 čas, a kao predgrupa nastupiće Šebek i Moj bend. Za informacije i rezervacije pozovite 063 396 806 

Iz Woodland Resort-a za ovu sezonu najavljuju brojne nastupe najvećih regionalnih muzičkih zvezda, ali i još mnogo jedinstvenih događaja. 

Ponuda za odmor, druženje, zabavu i provod u Srbiji je mnogo, ali se možda jedna izdvaja od svih, a to je Turistički kompleks Woodland Resort u Kragujevcu, gde sve to objedinjeno na jednom mestu. Građani Srbije su u prilici da na ovom mestu, inspirisanom prirodom, ljudima i ljubavlju, koje se nalazi na samo 200 metara od Šumaričkog jezera, uživaju u brojnim sadržajima.  

Pored toga, Woodland svakodnevno organizuje žurke za posetioce. 
Preporučujemo vam da zapratite njihove stranice na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kako biste se redovno informisali o svim događajima koje Woodland sprema za ovo leto. 

Uz sve navedene događaje, posetiocima ovog turističkog kompleksa na raspolaganju su restoran, moderni smeštajni kapaciteti, besplatan parking, internet…. 

*Promo

Izvor: Woodland Resort