Skver

Novi trend u Holivudu: Pletenica umesto razdeljka

Autor: Jelena Maksimović
15:31 | Utorak, 12 04 2016

Novi trend u Holivudu, kada je reč o frizurama, je pletenica umesto razdeljka. Bilo da stoji pored njega ili upravo na mestu na kojem bi razdeljak trebalo da bude, poznate dame požurile su da što pre ponesu ovu frizuru. Pogledajte kojoj od njih ona najbolje stoji!

Kara Delevinj

spl1260844 035

Britanska manekenka među poslednjima je ponela ovaj trend i osigurala mu status “it” frizure! Na nedavno održanoj dodeli MTV Movie Awards Kara je umesto razdeljka ponela tanku vijugavu pletenicu.

Kjara Feranji

01 1

Još jedna modna zvezda koja se odlučila za ovu frizuru – italijanska modna blogerka Kjara Feranji. Ona je odabrala jednostavnu ravnu pletenicu umesto razdeljka na sredini.

Kejt Bosvort

KATEB GLAMOUR 11APR KATEBOSWORTHINSTAGRAM

Glumica je prošle godine oduševila sve svoje fanove, kada je na muzičkom festivalu Coachella ponela ovu neobičnu frizuru.

Džidži Hadid

spl1229630 010

Ova pletenica naziva se još i “jednorog pletenica”, a Džidži Hadid među prvim je zvezdama koje su je ponele. Suština je u tome da je kosa puštena, a da je pletenica puna volumena.

Dajen Kruger

dajen kruger

Glumica nemačkog porekla na crvenom tepihu često nosi pletenice, koje su u skladu sa njenim boho stilom. Stoga joj i ova frizura savršeno pristaje i odličan je primer kako i sitno pletena pletenica može da bude upečatljiva.

Nina Dobrev

GettyImages 493103890

Još jedna zvezda koja je nosila “jednorog pletenicu” je glumica Nina Dobrev. Slično kao i kod Džidži Hadid, i njoj je ova frizura podarila dodatni volumen.