Skver

Otkrijte zašto je 21st Century Zlatibor omiljena destinacija za snimanje spotova i reklama

Autor: infokg.rs
20:13 | Utorak, 11 06 2024

Kompleks 21st Century Zlatibor postaje sve popularniji izbor za snimanje muzičkih spotova, reklama i kreativnih projekata. Njegov jedinstveni enterijer i boutique sadržaji privlače sve veći broj umetnika i influensera koji traže savršenu lokaciju za svoje projekte.

Nedavno je popularni makedonski muzički bend DNK, zajedno sa atraktivnom pevačicom Teom (Thea) Trajkovskom, snimio spot za svoju novu letnju pesmu "Amajlija", upravo u ovom hotelu. Video spot, koji je sinoć objavljen na svim muzičkim isocijalnim platformama, impresionira svojim vizuelnim izgledom i prikazuje prefinjene dizajnerske elemente hotela 21st Century Zlatibor.

„Snimanje spota na Zlatiboru, u izvanrednom hotelu 21st Century Zlatibor, bilo je izuzetno iskustvo. Osoblje hotela nas je dočekalo sa puno topline i omogućilo nam sve što smo tražili, što je olakšalo snimanje. Drago nam je što smo mogli da snimimo spot u ovako lepom okruženju i da time promovišemo našu muziku,“ izjavili su Pančo i Andrej iz DNK. Teа Trajkovska, koja svojim izgledom pleni u spotu, takođe je oduševljena ambijentom hotela.

Hotel 21st Century Zlatibor, sa svojim unikatnim enterijerom i „boutique“ sadržajima, sve više postaje omiljeno mesto za kreativne projekte. Njegovi moderni apartmani i generalno eksterijer čine ga idealnim za snimanje i promociju različitih projekata.

Pogledajte spot za "Amajlija" i uverite se zašto je 21st Century Zlatibor postao hit lokacija za snimanje.