SkverFoto: Igraonica Taraland

Ovako izgleda najveća i najsadržajnija igraonica u Kragujevcu (FOTO)

Autor: InfoKG
10:00 | Subota, 08 04 2023

Igraonica “Taraland”, najveća i najsadržajnija u Kragujevcu, zvanično je počela sa radom, na radost mališani svih uzrasta. Igraonica i rođendaonica “Taraland” se nalazi u ulici Kralja Milana IV broj 19, preko puta Zatvorenog bazena. Više informacija o raspoloživosti termina za rođendane možete pronaći na njihovom zvanićnom sajtu taraland.rs.

Na preko 500 metara kvadratnih, igraonica “Taraland” nudi sve što je neophodno mališanima svih uzrasta, ali i njihovim roditeljima, da se sjajno provedu i zabave.

Ono što ovu igraonicu izdvaja od ostalih, pored veličine, je to što je podeljena na dva dela: prvi za decu do 7 godina i drugi za decu stariju od 7 godina.

U prvom delu, deca mogu da uživaju u tzv softplay area gde se nalazi apsolutno sve za sate bezbrižne igre ali i za razvitak intelektualnih i motoričkih sposobnosti. Mnoštvo raznih zabavnih i edukativnih sadržaja, lavirinata, prolaza, penjalica, tobogana i interaktivnih poligona. Softplay igraonicu odlikuje vrhunska ergonomija posebno prilagođena dečijem uzrastu i besprekorna funkcionalnost i sigurnost po svim evropskim standardima.

Deci je na raspolaganju i interaktivni zid za penjanje visine 4 metra, spiralni zatvoreni i slide tobogani, trampolina, interaktivni klavir, vrteška sa konjićima, tunel od elastičnih traka, magnetne mekane kocke (edukativna igra za učenje boja,razvoj precizne motorike kod dece, razvoj koncetracije i pažnje kod mališana).

U igranici postoji i poseban deo za najmlađe mališane, do 2 godine starosti, tzv Toddler area (obezbeđena i ograđena od ostatka igraonice i veće dece). Sadržaj dela za najmlađe prilagođen je njihovom uzrastu i njihovim motoričkim sposobnostima kao i nesmetanom boravku i kretanju mališana bez roditeljkog nadzora. Tu su i bazen sa lopticama ,soft prepreke i tobogan prilagođen njima kao i velike soft kocke.

Što se tiče dela igraonice koji je namenjen deci uzrasta preko 7 godina, tu se može naći apsolutno sve – od flipera, PS 5 sa VR2 , Xbox serije X sa kinect kamerom (simulacija plesa , skijanja, tenisa, boksa sa proekcijom na ekranu od 43 inča), veliki izbor arkadnih igara (street basketball, sheet metal case boxin, double kicker), električni gol (prikaz na monitoru broja poena svakog igraca), simulatori voznje (XBOX konzole, gaming zakrivljen monitor, simulacija vožnje sa vibrirajućim volanom, papučicom za gas i kočnicu, kvačilom i menjačem).

Tu je i Laser tag arena za koju je obezbeđen fantastično osmišljen prostor posebno opremljen da igru učini što zanimljivijom i uzbudljivijom. Laser tag je apsolutno bezbedan za igranje i nikako ne može naštetiti vašem detetu jer puške ne ispaljuju kuglice i projektile vec infracrvene zrake niske frekvencije. Laser tag podstiče decu na aktivnost, timski rad i upotrebu mašte. Sjajan provod i zabava vaše dece uz laser tag arenu je zagarantovna!

Pored laser arene, tu su i kabina sa novcem kao i stoni fudbal i te aktivnosti su uglavnom rezervisane za dečake. 

Sa druge strane, zaista smo se potrudili i da devojčice dobiju svoj kutak. One će jedino kod nas moći da uživaju u potpuno opremljenom Beauty salonu za devojcice (dimenzije salona su kao za mame, sadržaj salona: perike, kose za nadogradnju, pribor za friziranje, pribor za kikice u raznim bojama itd).

Mlade dame vole i fotografisanje tako da smo pripremili i fantastičan Barbie box za fotografisanje kao i Shinny wall sa ljuljaškom.

Pored veoma bogatog sadržaja igraonice, potrudili smo se i da ostale usluge budu unapređene jer znamo koliko ponekad organizacija rođendana može da bude zahtevan i naporan zadatak.

Uz sve ovo, osnova naše ponude jeste naš kolektiv, koji odlikuje stručnost i obučenost za rad sa decom, kreativnost i odgovornost kako biste u svakom trenutku znali da su Vaša deca bezbedna i sigurna u rukama naših vaspitača.

Igraonica Taraland se nalazi u ulici Kralja Milana IV broj 19 v, preko puta Zatvorenog bazena. Za više informacija na raspolaganju je broj telefona +38160/429-42-91, kao i sajt taraland.rs ali i Instagram stranica taralandigraonica.

*Promo

Galerija slika