Skver

PARTY TIME vam je spremio razna IZNENAĐENJA za DAN ZALJUBLJENIH

Autor: J.M.
11:05 | Subota, 13 02 2021

Možemo reći da je počela prava euforija oko kupovine poklona povodom Dana zaljubljenih! Vreme je da se pripremite na pravi način i pronađete savršen poklon za vašu voljenu osobu.

Dugo ste razmišljali kakvo iznenadjenje da spremite, koji je poklon savršen i nikako da ga smislite. Drago nam je da ste se odlučili da pitate stručnjake i evo ga plan, a i ključ sigurnog osmeha vaše voljene osobe.

Party Time gift shop je odlučio da za vas odabere najzanimljivije poklone koji će zasigurno osvojiti srca!

Mi smo posetili Party Time gift shop u Kragujevac Plazi i izdvojili neke od poklona kako bismo vam pomogli oko baš tog savršenog!

Ako ste se ipak odlučili za neki nakit ili kozmetiku, bitno je da taj poklon upakujete i ukrasite na pravi način. U tome će vam pomoći Party Time kreativni tim. Mnogobrojne ukrasne kese, kutijice i papiri za pakovanje, će zasigurno na pravi način upotpuniti iznenadjenje. 

Kako biste svoj poklon doveli do savršenstva, odaberite neki od ljubavnih balona koje je Party Time pripremio ili napravite buket balona koji će osvojiti srce vaše voljene osobe. Mi izdvajamo neke od balona koji su nam se najviše dopali.

Međutim, ako već niste pronašli savršen poklon, imamo nekoliko predloga za koje možemo garantovati uspeh. Među njima su večne ruže u staklu, po ugledu na ružu iz Lepotice i Zveri, Party Time Teddy Bear, veliki meda i srce od ruža, večne Party Time ruže u fišecima i Party Time roses box-evi. Pogledajte ponudu Party Time gift shop-a u galeriji ispod i odaberite savršen poklon za Dan zaljubljenih.
 

Galerija slika