Skver

Personalizovana kupovina uz “Moj Maxi” aplikaciju

Autor: InfoKG
12:45 | Četvrtak, 12 08 2021

Ako želite jednostavnu, povoljnu kupovinu zasnovanu baš na vašim potrošačkim navikama, uz preporučene pogodnosti specijalno za vas, onda je digitalni program lojalnosti „Moj Maxi“ pravi izbor. Ova aplikacija lojalnosti svojim brojnim pogodnostima i sniženjima u potpunosti odgovara na personalizovane potrebe svakog kupca, a kompanija Delez Srbija lansirala ju je u cilju još boljeg iskustva kupovine u svim Maxi i Tempo prodavnicama u našem gradu.

Digitalnu aplikaciju lojalnosti možete preuzeti i koristiti na svim pametnim telefonima krajnje jednostavno i besplatno, a prilikom registracije očekuje vas 10 odsto popusta koji možete upotrebiti prilikom naredne kupovine. Odmah po instaliranju, sa liste od 30 ponuđenih artikala na promociji, aplikacija omogućava da izaberete do šest proizvoda za koje ćete ostvarivati popuste u naredne dve nedelje, a koji će za vas imati veća sniženja u odnosu na redovna. Ova lista proizvoda će se menjati na svake dve nedelje, uvek pružajući korisnicima aktuelan set artikala među kojima mogu odabrati šest omiljenih. Aplikacija, koja prati vaše navike u kupovini, nudi i personalizovani set od šest promocija kreiran na osnovu lične kupovine korisnika, koji će potrošačima stizati na svake dve nedelje u vidu preporuke proizvoda sa sniženim cenama, kreiranim specijalno za vas.

Ovaj savremeni koncept programa lojalnosti podiže iskustvo kupovine na digitalan nivo, a svaki korisnik “Moj Maxi” aplikacije je u prilici da, osim personalizovane ponude dodatno sniženih artikala, dobija i informacije o novinama u odabranoj prodavnici, kao i uvid u sve proizvode koji se u datom trenutku nalaze na redovnom sniženju. Mogućnost ostvarivanja nagrade za lojalnost odabranom brendu i rođendanski popusti samo su neki od benefita aplikacije, a u cilju još ugodnije kupovine, aplikacija korisnicima omogućava da unapred poruče željeni proizvod sa delikatesa koji mogu preuzeti bez čekanja u redu. Tu je i mogućnost provere cene željenog proizvoda na licu mesta a uskoro će biti dostupna i mogućnost skeniranja bar kodova proizvoda tokom kupovine, koja će ubrzati proces plaćanja na kasi gde će se skenirati samo zbirni kod, bez vađenja proizvoda iz korpe.

Prva digitalna aplikacija lojalnosti od 15. jula dostupna je potrošačima u Kragujevcu, a vrlo brzo će u svim benefitima „Moj Maxi“ programa moći da uživaju i kupci u celoj Srbiji. 

*Promo