SkverFoto: YT screenshot

Pitali smo Kragujevčane: Ko vas šiša tokom izolacije?

Autor: infokg.rs
17:42 | Nedelja, 26 04 2020

Pitali smo Kragujevčane ko ih šiša za vreme izolacije, odnosno na koji način održavaju frizuru. Verujemo da se ovih dana svako od nas našao u nekoj od situacija iz odgovora koji slede.

Igor, student
Nisam se šišao još od početka marta. Moj frizer nije radio od pocetka meseca, inače se šišam jednom mesečno, malo sam zarastao ali ionako ne izlazim iz kuće pa mi i ne smeta.

Milica, prodavačica
Nisam se sišala od proglašenja vanrednog stanja, inače se šišam dva puta godisnje, veci problem mi je bilo farbanje ali mi je muž pomogao, tako da sam se ofarbala u kućnoj režiji.

Dejan, preduzetnik
Šišam se jednom nedeljno i u startu sam bio u iskušenju da se sam ošišam, ali mi je moj frizer izašao u susret i otvorio salon da bi me ošišao. Naravno koristio je masku i rukavice.

Goran, konobar
Sam sam se šišao, i inače se šišam sam, a tokom izolacije sam se i dodatno usavršio jer sam šišao i oca, brata i nekoliko komšija.

Tamara, službenica
Prijateljica mi je samo skratila krajeve, sve je ok, baš sam zadovoljna. Ali jedva čekam da saloni prorade da bih se isfenirala.

Marko, ekonomista
Devojka me unakazila, kupio sam novu mašinicu za šišanje jer sam navikao da kosu redovno kratim, pokajao sam se jer me izujedala pa sam morao da se ošišam do glave.

Podsećamo, prema važećoj odluci Vlade i kriznog štaba frizerski saloni mogu početi sa radom od ponedeljka 27. aprila.