SkverFoto: Keramika Jovanović

POPUSTI DAMAMA u Keramici Jovanović (FOTO)

Autor: InfoKG
11:10 | Petak, 04 03 2022

Povodom Dana žena, “Keramika Jovanović” pripremila je akciju “Popusti damam” tokom koje će 8. i 9. marta biti snižene cene za  25 odsto tuša kabina i paravana, kao i kupatilskog nameštaja brenda “Keramika Jovanović“.

Bliži nam se Dan žena, jedan od najlepših praznika koji slavi žensku mudrost, njihovu snagu, jedinstvenost i lepotu duha.

Iako se često karakterišu kao nežniji pol, evidentno je da su žene sadašnjice neretko vrlo snažne, mudre i praktične zbog čega u velikom procentu učestvuju u donošenju raznih odluka unutar porodice. Žene su najčešće zadužene za promenu rasporeda nameštaja u domaćinstvu, odabiranje boja zidova i raznih dekora, ali i velikog broja elemenata koji nam olakšavaju svakodnevni život. Prilikom kupovine materijala za uređenje enterijera i stvaranja toplog, porodičnog gnezda, dame su aktivni učesnici, posebno kada je reč o izboru kupatilskih elemenata.
Kako bi obradovali i odužili se svim damama, iskazali im zahvalnost i poštovanje koje zaslužuju, “Keramika Jovanović” 8. i 9. marta obeležava Dan žena novom akcijom POPUSTI DAMAMA!

Velika AKCIJA posvećena pripadnicama lepšeg pola podrazumeva 25% popusta na tuš kabine i paravane, kao i kupatilski nameštaj brenda „Keramika Jovanović“.

Akcijski uslovi važe u svim salonima „Keramike Jovanović“.

Mi mislimo na sve majke, bake, supruge, sestre, drugarice... i zato vas pozivamo da nas posetite 8. i 9. marta, iskoristite našu veliku akciju i proslavite Dan žena zajedno sa nama!“, saopšteno je iz “Keramike Jovanović“.

Salon “Keramike Jovanović“ se nalazi na autoputu Kragujevac – Batočina, u Žirovnici. Kontakt telefon je 034/240-240. 

*Promo

Galerija slika