SkverFoto: Šoping centar Kragujevac Plaza

Popusti zimuju u Plazi!

Autor: InfoKG
10:00 | Utorak, 26 01 2021

Kraj januara je pravo vreme da kupite sve ono što ste želeli, a zbog velikih gužvi i praznične euforije niste stigli. Sezona sjajne kupovine u Šoping centru Kragujevac Plaza počinje upravo sniženjima aktuelne zimske kolekcije.

Zima nas možda iznenađuje nepredvidivim vremenom, ali Plaza centar ostaje prvo mesto za odabir omiljenih nacionalnih i internacionalnih brendova. Kraj januara rezervisan je za sjajnu ponudu aktuelnih modela i neverovatne popuste koji se ove zime spuštaju čak i do 70% i 80%.

Posle kvalitetne kupovine, posetioci se mogu odmoriti u nekom od omiljenih restorana i kafića, uz obaveznu toplu čokoladu. Takođe, ljubitelji „pokretnih slika“ mogu da uživaju u projekcijama najnovijih filmskih hitova u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza. 

Naša topla preporuka je da hladne januarske dane iskoristite da svratite i lično se uverite da su popusti odlučili da zimuju baš u Plaza centru. I ne brinite, vaša bezbednost i zdravlje su nam na prvom mestu, radimo po svim zvanično propisanim higijenskim i bezbednosnim merama. Obavezne su zaštitne maske i održavanje distance, kako biste se osećali sigurno tokom posete. Ovakav način rada potvrđuje i naš međunarodni sertifikat o bezbednosti”, poručuju u Šoping centru Kragujevac Plaza i ističu da centar ostaje najbolje mesto za zabavu svih generacija.

Sve o dešavanjima u Kragujevac Plaza centru, kao i o aktuelnim popustima, potražite na sajtu www.kragujevacplaza.rs ili Facebook i Instagram profilima centra. 

*Promo

Galerija slika