SkverFoto: Grading

Pravo mesto za život - Panorama Erdoglija (FOTO)

Autor: InfoKG
12:00 | Utorak, 12 01 2021

Panorama Erdoglija je stambeno-poslovni kompleks, namenjen za život i uživanje. Kada kažemo Panorama Erdoglija, prva asocijacija jeste miran porodični kraj, izolovan od gradske vreve u blizini najpoznatijeg Spomen-parka “Kragujevački oktobar”, koji pored prostranih staza za šetnju i mnogobrojnih drugih aktivnosti, pruža zdravu sredinu za život i odrastanje vaših mališana.

Nakon uspešnog završetka Lamele 1, sledi nastavak radova i izgradnja nove Lamele 2 - koja se sastoji od 70 stanova različitih struktura. Kao i do sada, akcenat će biti na najkvalitetnijoj gradnji i na cenama koje su više nego konkurentne, a slobodno možemo reći i najpovoljnije u gradu. Svi stanovi su projektovani da budu po meri današnjeg čoveka, a sama lokacija omogućava budućim stanarima da u svojoj blizini imaju sve što im je potrebno (Šumarice, Hipodrom, Osnovna škola, Vrtić, Tržni centar…)

Panorama Erdoglija se gradi poštujući maksimalno principe energetske efikasnosti gde su stanovi sa svih strana, termoizolovani kamenom vunom sa kvalitetnom stolarijom i odličnom zvučnom izolacijom. Ovo će vlasnicima stanova omogućiti, ne samo veliku uštedu i komfor, već i dugovečnost njihovih stanova koji imaju manju potrošnju energije koju plaćaju zimi za grejanje i leti za hlađenje. U ponudi su razne strukture stanova od garsonjera do četvorosobnih stanova.

Kada je reč o kvadraturi, tu su stanovi sa različitim kvadraturama – od 27, 38, 44, 45, 47, 64 ,65 i 80metara kvadratnih. Za kupce kojima je potreban veći stan, postoji mogućnost da se u toku izgradnje izvrši spajanje više stanova i dobiju kvadrature od preko 100 metara kvadratnih.

Investitor ovog stambeno-poslovnog kompleksa je firma Grading, koja  od svojih početaka, tačnije od 1992. godine garantuje kvalitet i sigurnost. U proteklih 7 godina su samo u Kragujevcu, izgradili preko 300 stanova. Svi stanovi su završeni i useljeni u predviđenom roku.

Miran kraj, neposredna blizina škole i obdaništa, mali ili veliki stan, na Vama je samo da izaberete Grading i pronašli ste Vašeg partnera za sigurnu budućnost. Ne prodaju tuđih ruku delo, već ono u šta su sami uložili sebe, timskim radom izgradili i garantujemo Vam da birajući Gradingove stanove nećete pogrešiti.

Na sajtu www.erdoglija.rs možete pogledati sve detalje o Panorami i investitoru. Njihovi kontakt telefoni su 064/825-0-300 i 060/082-5-104. 

*Promo

Galerija slika