SkverFoto: Rabello

Rabello: Raznovrstan izbor obroka po povoljnim cenama uz dostavu (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
11:00 | Utorak, 17 09 2019

Restoran, ketering i dostava hrane “Rabello”, koji se nalazi u Glavnoj ulici, nudi Kragujevčanima raznovrstan asortiman jela po vrlo povoljnim cenama, uz dostavu. Rabello poseduje uslove za isporuku hrane i za do 200 osoba dnevno, a novo u ponudi je i restoran sa baštom. 

Pripremamo organizovanu hranu za radnike na gradilištima, zaposlene u kancelarijama i za sve one poslovne ljude koji žele da uživaju u hrani, ali im odlazak po nju oduzima previše vremena.  Hranu dostavljamo u dogovoreno vreme u sve delove grada u nepovratnoj ambalaži ili u posebnim gastro posudama. Ukoliko naša ponuda ne obuhvata sve ono što klijenti žele, mogu nas kontaktirati i potrudićemo se da im izađemo u susret“, poručuju iz Rabella

U ponudi je čorba, glavno jelo, salata i hleb po ceni od 250 dinara, dostava za bilo koji deo grada je 60 dinara. Za tri ili više naručenih obroka dostava je gratis.  

Kada je reč o cenama, za veći broj obroka postoji mogućnost dogovora, a porudžbina se može platiti gotovinski, preko računa ili platnom karticom. 

Restoran sa baštom i nepušačkim delom, kapaciteta je do 25 sedećih mesta, gde je svakog dana u ponudi pet novih jela.

Cena kompletnog obroka u restoranu je 300 dinara. Pored obroka, u ponudi su i kafe, čajevi, prirodni sokovi i voda, po pristupačnim cenama. 

Restoran, ketering i dostava hrane Rabello nalazi se u ulici Kralja Aleksandra Prvog  Karađorđevića, u okviru apartmana Vila Jelena 85. Radno vreme je od 7 do 22 časa. Telefoni za sve informacije i naručivanje su 062/33-55-35 i 069/69-11-22, a možete ih kontaktirati i posredstvom e-mail adrese rabellodookg@gmail.com. 

*PR tekst

Galerija slika