Skver

Radio Stari grad nastavlja da ruši rekorde slušanosti

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Sreda, 27 11 2019

Radio Stari grad, ubedljivo najslušanija radio stanica u Kragujevcu značajno je povećala slušanost putem interneta u proteklih mesec dana, i to za čak 37 odsto, zahvaljujući novom sajtu. Zapravo, Radio Stari grad posredstvom internet stranice rsg.rs sluša 140.000 ljudi. 

Od tog broja, 90.000 ljudi sluša radio uživo, a 40.000 njih sluša preostala tri kanala na sajtu rsg.rs – Party time, Relax i Top 44. U toj grupi vodeći je kanal Party time, koji se sve više sluša u komercijalnim objektima, a emituje popularnu stranu muziku. 

Sve ovo govori u prilog tome da, Radio Stari grad, pored toga što je već više od 10 godina ubedljivo najslušanija radio stanica u Kragujevcu, ujedno i jedna od najslušanijih stanica u zemlji putem interneta, 

Sa Radija Stari grad se zahvaljuju svim slušaocima na ukazanom poverenju i naglašavaju da neće izveneriti njihovo poverenje. Najavljuju i brojna iznenađenja za slušaoce u budućnosti, a do tada ih pozivaju da posete novi sajt rsg.rs, koji, pored modernog dizajna, odlikuje i to što slušaoci mogu neometano da slušaju radio i obavjaju neku drugu aktivnosti, jer plejer ostaje sve vreme aktivan. Opširnije o tome ovde: RSG proslavio 13. rođendan i promovisao NOVI SAJT.