Skver

REMEHA AVANTA ACE - kondenzacioni gasni kotao najnovije generacije - čuvar kućnog budžeta

Autor: InfoKG
12:00 | Ponedeljak, 11 10 2021

Poznato je da je grejanje domaćinstava na gas najčistije i najekonomičnije, zbog nižih troškova eksploatacije i pozitivnog efekta na zaštitu životne sredine. Uz to je i veoma komforno, jer ne zahteva nikakve “posebne radnje”, a ni bilo kakvo skladištenje energenata. Jedina obaveza korisnika je redovan godišnji servis.

Kondenzacioni gasni kotlovi Remeha ukoliko se pravilno održavaju imaju dug vek trajanja, pružaju maksimalan komfor i štede kućni budžet. Ljudi koji su u svoja domaćinstva uveli gas devedesetih godina, sada aktivno razmišljaju o zameni kotlova, pre svega zato što je tehnologija u međuvremenu značajno napredovala. Zamenom starog gasnog kotla, modernim, kondenzacionim gasnim kotlom značajno unapređenih performansi, kakav je Remeha Avanta Ace, korisnici dobijaju izuzetan kvalitet i veću udobnost uz manje iznose na računu za gas. 

Sasvim sigurno se više isplati kupovina novih, kondenzacionih kotlova, s obzirom na to da donose mesečno i do 30% uštede u odnosu na konvencionalne. Pored toga, pouzdani su u radu, jednostavni za ugradnju i održavanje, a servis im je potreban svega dva puta godišnje - jedini dodatni zadatak je provera odvoda kondenzata”, poručuju iz kompanije Tehnogas, instalatera i servisera Remeha gasnih kotlova.
Iskoristite sjaju, jedinstvenu ponudu i rešite sve na jednom mestu!

Ukoliko vam je potreban nov gasni kotao, svratite do Tehnogasa i do 20. oktobra iskoristite jedinstvenu priliku i rešite sve na jednom mestu! Akcijski paket obuhvata Remeha Avanta Ace kondenzacioni gasni kotao najnovije generacije, dimovod, materijal za montažu, montažu i puštanje u rad, a uz to sve kupce paketa očekuje i sjajno iznenađenje - Bergen Ares klima uređaj za samo jedan dinar.

Remeha Avanta Ace je kondenzacioni gasni kotao koji čuva vaš budžet. Najmodernija tehnologija implementirana u ove kotlove donosi uštedu u potrošnji, a postoji i mogućnost povezivanja sa obnovljivim izvorima energije, kao što su hibridne toplotne pumpe. Pored toga, ovaj gasni kotao je pogodan i za rad sa mešavinom prirodnog gasa i propana sa 20% vodonika, tako da ste sa novim Remeha Avanta Ace kotlom spremni za budućnost”, tvrde stručnjaci iz Tehnogasa.

Prodajni objekat Tehnogas se nalazi u ulici Janka Veselinovića 34.

Više informacija o ovoj akciji i programu “Tehnogas”, a svi zainteresovani mogu dobiti i pozivom na broj telefona 034/63-00-970. 

*Promo