Kragujevčani su od nedavno u prilici da uživaju u starim srpskim specijalitetima u novootvorenom restoranu “Domaće je slađe” (bivši Groksi). U ponudi su kuvana, jela sa roštilja i od ribe, kao i stari kafanski specijaliteti.
Kada je reč o kuvanim jelima gosti ovog restorana mogu da uživaju u gulašu, čorbicama, svadbarskom kupusu, škembićima u saftu… Za ljubitelje roštilja na meniju su ćevapi, vešalice, ćulbastija, ražnjići, domaća kobasica, piletina, dimljena crevca, a specijalitet kuće su dimljena rebra sa medom. Od jela od ribe u ponudi su pastrmka na žaru i oslić.
Restoran “Domaće je slađe” od ostalih ugostiteljskih objekata izdvaja to što u ponudi imaju i stare kafanske specijalitete kao što su: pohovani mozak i škembići, kao i kolenica.
Kragujevčani, u restoranu “Domaće je slađe” mogu da poruče roštilj na kilogram već od 700 dinara, uz gratis dostavu, ali i da organizuju sve vrste proslava do 40 gostiju.
Restoran “Domaće je slađe” nalazi se u Kumanovskoj ulici bb, tačnije gde je nekada bila kafana “Gorksi”. Telefon za informacije je 064/199-82-05.