Skver

Robna kuća KOMŠIJA: “Od sijalice do kosačice” po povoljnim cenama (FOTO/VIDEO)

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Petak, 28 06 2019

U Robnoj kući “Komšija”, koja se nalazi u centru grada, kod starog hotela Dubrovnik, možete pronaći sve za vaš dom i dvorište, po konkurentnim cenama. Boje, lakovi, elektro i vodovodni materijal, ručni i baštenski alat, okovi, šrafovi, rasveta,tapete, samo su neki od 12.000 artikala koje “Komšija” nudi kupcima. Pored toga, “Komšija” nudi mogućnost kupovine “iz fotelje” posredstvom sajta komsija.shop.

Nastavljajući poslovanje na temeljima firme “Čar”, prisutne na tržištu pune tri decenije, Robna kuća “Komšija” Kragujevčanima nudi širok asortiman proizvoda za kuću, stan i dvorište. Upravo to i opravdava slogane, pod kojim posluje “Od sijalice do kosačice” i “Kad nigde nema uvek ima Komšija”.

“Komšija” se prostire na 350 kvadarata i u ponudi ima više od 12.000 artikala, među kojim su boje, lakovi, elektro i vodovodni materijal, ručni i baštenski alat, okovi, šrafovi, rasveta,tapete... Zastupnik je za Šumadijski okrug mnogih poznatih brendova, kao što su: PPG, Mapei, U-pol, Fragmat Termo izolacije, Esto, Eglo, Philips...

Ono što nas čini posebnim kada je trgovina u gradu u pitanju je tim ljudi koji u Komšiji radi.Uslužni, predusetljivi, nasmejani, nenametljivi, spremni da našim kupcima uvek pomognu, jednom rečju prave komšije. Pored toga, kupci kod nas mogu kupiti sve za kuću, stan i dvorište po konkurentnim cenama na tržištu”, poručuju iz RK “Komšija”. 

Robna kuća “Komšija” nalazi se u centru grada, u ulici Srete Mladenovića br.2, kod starog hotela Dubrovnik, a ima i svoju prodavnicu na Trgu Mala vaga. Prednost “Komšije” je i ta što kupcima nudi mogućnost kupovine “iz fotelje”, jer ima web prodavnicu komsija.shop.

Inače, “Komšija” je od nedavno deo grupacije “Prvako”, zajedno sa firmama “Tritonex”, “Prvako inženjering” i “Kraljevi Čardaci SPA”.

Galerija slika