SkverFoto: Sbb

SBB sponzor najtrofejnijeg kluba malog fudbala Ekonomac

Autor: infokg.rs
14:48 | Ponedeljak, 29 05 2023

SBB kompanija postala je sponzor najtrofejnijeg futsal (mali fudbal) kluba u Srbiji - KMF Ekonomac iz Kragujevca, u želji da podstakne dalji razvoj ovog kluba i promociju sporta i zdravog života među mladma. 

Klub Ekonomac je osnovala grupa studenata Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu, zajedno sa profesorima i asistentima još 2000. godine, sa ciljem popularizacije ovog sporta u Srbiji.

 „SBB je pre 21 godinu, skoro kada i Ekonomac, osnovan u Kragujevcu i mi smo veoma vezani kao kompanija za ovaj grad, zato smo uvek tu da podržimo lokalno ono što promoviše prave vrednosti. KMF Ekonomac je kroz svoje postojanje postavio standarde u malom fudbalu i smatramo da je pravi primer sportskog zajedništva, zato smo ponosni na to što smo doprineli njegovom daljem razvoju i budućim uspesima“, rekla je Slađana Radivojević, regionalna menadžerka prodajnih mesta u SBB kompaniji.

Za više od dve decenije postojanja, KMF Ekonomac je postao najtrofejniji futsal klub na ovim prostorima, sa osvojenih 11 titula šampiona Srbije i 5 nacionalnih Kup takmičenja.  

„Uključivanje SBB kompanije u naš sponzorski tim veoma je značajno za funkcionisanje našeg kluba i stabilnost na duže staze. Ta činjenica predstavlja za nas veliku čast, ali i obavezu da u budućnosti, kroz uzajamnu saradnju, napravimo rezultate na obostrano zadovoljstvo. Hvala SBB kompaniji na prepoznavanju pravih vrednosti i društveno odgovornom poslovanju. Siguran sam da ćemo svojim rezultatima uspeti da odgovorimo na pruženu podršku i vetar u leđa koji smo dobili za uspehe i u periodu koji je ispred nas“, izjavio je prof. dr Petar Veselinović, predsednik Upravnog odbora KMF Ekonomac.

KMF Ekonomac nastavlja seriju dinamičnih i uzbudljivih utakmica, a SBB kompanija će im u narednom periodu biti podrška za nove pobede.

*Promo