SkverFoto: Đorđe Bukvić

Skinny Max - Korisnici oduševljeni: Efekti vidljivi već nakon par dana!

Autor: InfoKG
12:45 | Četvrtak, 16 07 2020

Da je Skinny Max, novi i inovativni preparat za mršavljenje, napravio pravim “bum” na tržištu dokazuju pozitivna iskustva korisnika. Oni tvrde da se razlika vide odmah nakon par dana upotrebe ovog preparata i da su predzadovoljni ostvarenim efektom. Ukoliko i vi želite da liniju dovedete do savršenstva, Skinny Max možete kupiti onlajn posredstvom sajta www.skinnymax.rs, u Lilly drogerijama, apotekama Kršenković i drugim bolje snabdevenim apotekama.

Skinny Max, novi i inovativni preparat za mršavljenje, uz pomoć kog po svedočenju korisnika možete skinuti i do 10 kilograma za 20 dana, napravio je pravi “bum” na srpskom tržištu, zbog efikasnosti i velikog broja zadovoljnih korisnika. Skinny Max izdavaja od drugih i to što korisnicima nudi dve formule u jednom pakovanju, ali i aplikaciju za mobilni telefon koja pruža savete za postizanje najboljih rezultata. 

Dok većina konkurentskih proizvoda korisnike upućuje na rigorozne dijete zbog kojih imunitet slabi, a kilogrami se vraćaju po prestanku uzimanja, Skinny Max radi upravo suprotno, svojim sastavom doprinosi jačanju imuniteta, a savetima koje pruža putem mobilne aplikacije korisnike edukuje i podstiče da usvoje zdrave životne navike.

Najbolje o preparatu Skinny Max govore njegovi korisnici koji su prezadovoljni postignutim rezultatima. 

Marija (47 godina)

"Oduševljena sam rezultatom. Iskreno, nisam ni imala preveliki višak, ali tih par kilograma koji su mi godinama predstavljali problem sam pokušavala da skinem koristeći raznorazne preparate i uvek sam bila razočarana. Već sam izgubila poverenje u slične proizvode, ali mi je Skinny Max delovao drugačije. Topla preporuka."

Goran (24 godine)

"Gojazan sam od malena, imam preko 40 kilograma viška. Nisam se nadao da ću već u prvoj turi za 20 dana uspeti da skinem 9 kilograma. Zadovoljan sam, nastavljam dalje..."

Zorica (34 godine)

"Ovog leta nema ništa od mora i plaže, ali sam ja uspela da liniju dovedem u formu i konačno mogu ponosno da ponesem omiljeni kupaći, a da ne kipi na bokovima.

Aleksandra (28 godina)

"Ja sam od preparata smršala 5 kilograma. Ali mi se celulit skroz uklonio i noge dosta smanjile, tako da smatram dobrim rezultartom."

Ljiljana (52 godine)

"Skinula sam 7 kilograma i prezadovoljna sam i sad svakog dana se pridržavam što se tiče hrane. Hvala Vam od srca što postoji tako nešto."

Marijana (26 godina)

"Ljudi ja sam oduševljena. Šesti dan mi je kako koristim Skinny Max i baš se vidi razlika."

Tomislav (43 godine)

"Minus  7,5 kilograma. Izgleda da ovaj preparat ima produženo dejstvo."

Skinny Max je osvojio korisnike jer istovremeno edukuje da se zdravo hrane, ne podstiče gladovanje i stresne metode po organizam. Takođe, sam sadržaj proizvoda pozitivno utiče na imunitet, jer su svi sastojci premijum kvaliteta, a proizvod je registrovan i odobren od strane Ministarstva zdravlja. Reč je o dvostrukoj, inovativnoj formuli, koja se sastoji od 20 ampula (10 crvenih i 10 zelenih) spakovanih u elegantno, moderno dizajnirano pakovanje. 

Ono što je posebno zanimljivo i korisno je da se, na unutrašnjoj strani pakovanja, nalazi QR kod za preuzimanje mobilne aplikacije, koja će vam dati precizne smernice za korišćenje preparata - nudi pomoć, u vidu notifikacije, za uzimanje proizvoda u vreme koje sami odaberete, a tu je i lista preporučenih namirnica koje pomažu da kilograme gubite na zdrav način, ne odričući se obroka i bez potrebe da gladujete. 

Skinny Max možete kupiti onlajn posredstvom sajta www.skinnymax.rs, u Lilly drogerijama, apotekama Kršenković i drugim bolje snabdevenim apotekama. 

*Promo