SkverFoto: Autogarant

SNOVI SU SVE REĐI: BMW Serije 3 Sport Line već od 39.990€ u salonu Autogarant

Autor: InfoKG
13:00 | Petak, 13 09 2019

Svima koji žele dožive potpuno novu dimenziju i uživaju svim čulima u dinamičnoj vožnji “Autogarant” iz Preljine kod Čačka preporučuje BMW Serije 3 Sport Line. Dodaju da se čisto zadovoljstvo u vožnji može doživeti za već od 39.990€

Iako je BMW Serije 3 oduvek bio lider, kroz novi dizajn je uspeo da na savršen način spoji uspešni istorijat sa urbanom budućnošću. Tek što je dospeo na puteve, ovaj atraktivni sedan je za kratko vreme uspeo da pokupi sve simpatije zaljubljenika u četvorotočkaše. Shodno tome, ova automobilska ikona je primer kako treba raditi na sebi i iznova se transformisati.

Pojava koja ispunjava želju za čistim zadovoljstvom vožnje u svakom detalju. Maksimalne savršene performanse primenjene na svaki detalj pospešiće dinamičnost vožnje koja oduzima dah i oslobađa adrenalin u svakom trenutku. Ultimativni sportski sedan pokreću još moćniji i efikasniji motori. Sa veoma efikasnom kombinacijom elektromotora i BMW TwinPower Turbo 4-cilindarskog benzinskog motora, plug-in hibrid razvija revolucionarnu pogonsku snagu”, poručuju iz Autogaranta.

Zanimljivo je i da je dovoljno samo reći “Hej, BMW” i sasvim novi BMW Serije 3 prepoznaje glas i ispunjava želje.

Zainteresovani kupci mogu posetiti Prodajni salon Autogarant, koji je nalazi na adresi Ibarski put 100 u Preljini kod Čačka. Pored toga, sve informacije mogu dobiti pozivom na broj telefona 032/380-900, na sajtu www.autogarant.rs ili Facebook stranici Autogarant.

*PR tekst