SkverFoto: Spectra medica

Spectra medica - Najpovoljniji prenatalni genetski testovi u Kragujevcu!

Autor: InfoKG
10:00 | Četvrtak, 28 09 2023

Spectra Medica (nekadašnja laboratorija MSLAB), medicinska laboratorija koja posluje već tri godine u Kragujevcu, ove jeseni je pripremila niz pogodnosti za svoje korisnike.

Na prvom mestu posvećena kvalitetu laboratorijskih usluga iz oblasti hematologije (kompletna krvna slika 5 diff...), biohemije (velika lista, glukoza, trigliceridi...) i imunohemije (hormoni štitne žlezde, polni hormoni, tumor markeri, vitamin D, D dimer...) nastoji da spektar svojih analiza konstantno širi i unapredjuje. 

Spectra Medica u Kragujevac donosi novi, širi spektar laboratorijskih genetskih testova. 

Pored lifestyle genetskih testova, screening genetskih testova za prenosioce naslednih bolesti na svoje potomstvo, Spectra Medica donosi i najpouzdaniji prenatalni test Nativa, laboratorije Biorep iz Italije. Test koristi najsavremeniju CE IVD sertifikovanu Illumina tehnologiju. Za razliku od ostalih firmi koje posluju na teritoriji Srbije, Spectra Medica je omogućila trudnicama iz Kragujevca originalni test, baš onakav kakav imaju na raspolaganju trudnice u Italiji.

Uz premium karticu Spectra Medice, cena osnovnog prenatalnog testa je sada 399 evra umesto dosadašnjih 590 evra. Pored toga, plaćanje je moguće izvršiti na 3 mesečne rate bez odlaska u banku.

Takodje, Spectra Medica je za sve svoje korisnike obezbedila uzorkovanje krvi na kućnoj adresi (patronažu) za 1 rsd.
 
Stručno osoblje u sastavu od 3 doktora medicine obezbeđuje besplatne konsultacije u vezi sa pravilnom pripremom i odabirom adekvatne laboratorijske analize. Zahvaljujući laboratorijskom informacionom sistemu sigurnost prijema, obrade uzorka i izdavanja rezultata su podignuti na viši nivo kvaliteta kojim se ujedno postiže i veća brzina izdavanja rezultata.

Laboratorija se nalazi u kompleksu Smallville, nedaleko od Big (Plaza) šoping centra. Parking je obezbedjen.

Detaljnije informacije možete pronaći na sajtu www.spectramedica.rs .

Radno vreme laboratorije Spectra Medica je radnim danima od 7 do 17 časova a subotom od 07 do 13 časova. Telefoni za sve informacije i zakazivanje termina su 034/25-68-68 i 066/280-520.

Spectra Medica - Prijatelj Vaše porodice

*Promo