SkverFoto: Facebook/Marija Serifovic

Spektakl u Kragujevcu: Marija Šerifović u Woodland Areni

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Četvrtak, 09 05 2019

Kragujevčanka Marija Šerifović održaće koncert u nedelju, 2. juna, od 22 časa u Woodland Areni. Prodaja ulaznica za ovaj spektakl je startovala, a cena prvih 1.000 karata je 1.000 dinara. 

U okviru turneje “Druga strana ploče“ Marija Šerifović je ove godine rasprodala pet i zakazala šesti koncert u “Sava Centru“ u Beogradu, a obradovaće i sve ljubitelje dobre muzike velikim koncertom 2. juna u rodnom gradu. 

Kragujevčani će biti u prilici da uživaju u najvećim hitovima jedne od najboljih ženskih vokala na ovim prostorima u Woodlan Resort Areni

Startovala je prodaja ulaznica za ovaj spektakl, a prvih 1.000 karata su od danas u pretprodaji po ceni od 1.000 dinara. Nakon toga, karte će moći da se kupe po ceni od 1.200 dinara do 22. maja, a posle tog datuma cena karata biće 1.500 dinara. Broj karata je ograničen.

Karte se mogu kupiti posredstvom sajta DD Tickets, u svim WinWin prodajnim objektima, kao i u kragujevačkim lokalima: Caffe Mademoiselle, Caffe Carpe Diem, Fox - Cafe & Billiard i Restoran Oranica.