SkverFoto: Promo - Woodland

Spektakularni koncert Saše Matića u Woodlandu

Autor: InfoKG
14:00 | Sreda, 13 07 2022

Popularni pevač Saša Matić održaće spektakularni koncert sutra od 21 čas u Woodland Areni. Za informacije i rezervacije pozovite 063/396-806.

Serija spektakularnih letnjih koncerata u Woodlandu nastavlja se nastupom Saše Matića. Kragujevčani će biti u prilici da uživaju u najvećim hitovima jednog od najboljih pevača sa ovih prostora. Koncert će biti održan sutra od 21 čas u Woodland Areni. 

Nakon toga, u Woodlandu će koncert održati Tropico bend u subotu, 16. jula.

Tu iznenađenjima nije kraj. U Woodlandu će do kraja leta koncerte održati i mnoge druge regionalne i domaće muzičke zvezde. Pored toga, svakog petka u Woodland Areni nastupa Šebek i Moj bend.   

Zainteresovani mesta mogu rezervisati pozivom na broj telefona 063/396-806, gde mogu dobiti i sve informacije za pomenute događaje. 

Preporučujemo vam da zapratite njihove stranice na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kako biste se redovno informisali o svim događajima koje Woodland sprema za ovo leto.  

Uz sve navedene događaje, posetiocima ovog turističkog kompleksa na raspolaganju su restoran, moderni smeštajni kapaciteti, besplatan parking, internet… 

*Promo