SkverFoto: Pixabay/Moilanen

Šta pokloniti devojci za godišnjicu veze?

Autor: InfoKG
10:30 | Sreda, 03 02 2021

Godišnjice veze predstavljaju značajne datume za parove, a njihovom proslavom se zapravo proslavljaju sve one emocije i lepi trenuci koje smo iskusili i doživeli od započinjanja ljubavnog odnosa do godišnjice. To su: ljubav, poštovanje, istrajnost i svi lepi trenuci sa voljenom osobom. 

Postoji mnogo kreativnih ideja za obeležavanje ovog dana, ali i za odabir poklona za vašu devojku, a ukoliko je vama ponestalo vremena i ideja, u nastavku teksta pročitajte šta je to što će sasvim sigurno nasmejati, obradovati i raznežiti vašu lepšu polovinu. 

#1 Albumi i ramovi za slike - sačuvajte uspomene na kreativan način 

Bilo da sa svojom dragom osobom obeležavate godinu dana ili nekoliko godina veze, sigurni smo da je mnoštvo uspomena uhvaćeno oštrim okom kamere telefona i fotoaparata, te da u vašoj virtuelnoj galeriji postoje fotografije sa putovanja, važnih događaja, ali i zanimljive uspomene svakodnevnih aktivnosti. 

Ponekad su zapravo najspontaniji trenuci i najzanimljiviji, te opisuju prirodu vaše veze i uvek uspeju da vas nasmeju, a ponekad i rasplaču. Izradom fotografija sačuvaćete te zajedničke uspomene zauvek.
 
Posebno dekorisani albumi za slike gde se vaše fotografije listaju kao stranice knjige ističu se kao najbolji originalni pokloni. Pored toga, možete uramiti jednu ili više zajedničkih fotografija u kvalitetne okvire za slike i na taj način pokazati voljenoj osobi privrženost i oduševiti je na posebno kreativan način.  

Ramovi sa vašim zajedničkim slikama su posebno dobra ideja za poklon ukoliko živite zajedno, te već pri poručivanju možete odabrati adekvatnu boju rama i osmisliti koji kutak vašeg doma će krasiti. 

#2 Slatko iznenađenje će je ostaviti bez dana

Ukoliko znate da vaša devojka obožava slatkiše i da se u njenoj komodi uvek krije poneki slatkiš, personalizovani dezert spada u odlične ideje za poklon, a definitivno je najslađi način da je usrećite i stavite joj osmeh na lice. 

Ukoliko se nađete u situaciji u kojoj imate malo vremena za kupovinu poklona, dobro je da se neki od najuksunijih slatkih zalogaja kriju se na samo nekoliko klikova od vas i omogućavaju vam da za dan-dva odabrani slatkiš bude na adresi voljene osobe. Prodavnice specijalizovane za prodaju slatkiša imaju mnogobrojne opcije personalizacije krofni, torti i drugih vrhunskih slatkiša.

Zamislite osmeh na licu vaše devojke kada joj vi ili kurir určite posebno ukrašenu kutiju u kojoj se kriju najukusniji specijaliteti od čokolade ili nekog drugog njoj omiljenog sastojka i to će vam biti dovoljan razlog da se odlučite baš za ovu ideju za poklon. 

#3 Vikend putovanje - provedite zajedničke trenutke  van grada

Šta će bolje proslaviti vašu ljubav od zajedničkog putovanja za vikend? Vikend putovanja su odličan način da iznenadite dragu osobu, jer joj to ne morate najavljivati ukoliko znate da nema poslovnih obaveza tokom subote i nedelje.

U Srbiji postoji veliki broj destinacija pogodnih za vikend putovanje, kao što su Fruška gora, Novi Sad, Golubac, Srebrno jezero, Palić i još mnogo lokaliteta koje ćete odabrati u zavisnosti od sopstvenih potreba. 

Ukoliko ste ljubitelji netaknute prirode i želite da se apsolutno izolujete od gradske vreve, preporučujemo vam da se zaputite na zapad naše zemlje i posetite Taru na kojoj će vas izuzev prelepe prirode oduševiti mnogobrojni vidikovci, ali i aktivnosti koje ova planina pruža. 

Budite originalni i kada je reč o odabiru hotela ili vila, te odaberite određeni smeštaj koji odgovara na različite zahteve, a najbolje bi bilo da se odlučite za hotel sa bazenom ili spa centrom, gde ćete provesti kvalitetno vreme u maksimalnom opuštanju. 

#4 Unikatan nakit govori da je poznajete 

Kada govorimo o unikatnom nakitu, zaista je važno da dobro poznajete vašu devojku i njen stil. Na tržištu postoji veliki izbor nakita koji se ističe po unikatnosti, eleganciji, ali i svedenosti. 

Ukoliko vaša devojka voli jednostavnost, minimalistički lančić sa malim priveskom srca, deteline ili nekog drugog značajnog simbola je odlična ideja za poklon. Dobro posmatrajte nakit koji viđate na njoj na nekim važnim događajima ili tokom šetnje gradom, to će vam svakako biti odlična smernica za prikupljanje ideja za poklon.

Detalji o kojima treba da vodite računa su svakako boja nakita (srebrna, zlatna ili neka druga boja), veličina priveska, ali i koji komad nakita vaša devojka preferira da nosi. 

Uložite dodatan trud i upakujte poklon - isplatiće se

Pokazalo se da devojke zaista vole kada je poklon upakovan sa pažnjom, a otvaranje poklona doprineće neizvesnosti i još većem uzbuđenju da vaša voljena osoba što pre sazna šta se krije ispod sjajnog papira. 

Preporučujemo vam da pri planiranju kupovine poklona uvek ostavite vreme za pakovanje, ali i pisanje čestitke jer to vašem poklonu daje poseban pečat i ističe trud koji ste uložili u darivanje.

Na kraju ćemo reći da je jedna od najvažnijih stavki kada je u pitanju godišnjica veze da provedete kvalitetno vreme sa partnerom, te vam predlažemo da ovaj važan datum proslavite zajedničkom večerom na kojoj ćete joj udeliti poklon. 

Izvor: Avokado