SkverFoto: AdmiralBet

ŠTA SE KRIJE ISPOD EGIPATSKIH PIRAMIDA? Osetite duh drevnog Egipta uz novu Greentube slot igru

Autor: InfoKG
13:00 | Subota, 06 05 2023

Ovu nedelju ćemo provesti u istraživanju raznih mitova i legendi, a prvi zadatak koji je pred nama je da se upoznamo sa egipatskim podzemljem u kojem se kriju duhovi, bogovi i spinovi. Nova Igra nedelje te vraća u vremena drevnog Egipta, kada su bogovi hodali među ljudima, a dolina Nila bila bogata zlatom.

Reč je o igrici Egyptian Underworld, novoj 3x5 slot igri iz Greentube studija sa 40 linija isplate i sjajnim bonusima, a svetsku premijeru je imala prošle nedelje. Sama igra je inspirisana egipatskom tematikom, a pored toga je krase sjajna grafika i multiplikator koji može da poveća početni ulog i do 1000 puta. Promocija Igra nedelje se održava od 1. maja do 7. maja, kada će 50 igrača sa najviše odigranih spinova na pomenutoj igri dobiti 50 besplatnih spinova na istoj.

Ova promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svima sa otvorenim korisničkim nalogom na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega par minuta i može se kompletirati u nekoliko klikova na ovom linku ili preuzimanjem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita za sobom povlači dodatnih 100% bonusa do 40.000 dinara.

Pored ove promocije, od maja svi AdmiralBet igrači će imati priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio. Takođe, u toku je i Pragmatic Play Drops&Wins turnir koji ruši sve rekorde svojim neverovatnim nagradnim fondom od 240.000.000 dinara mesečno!

Posetite AdmiralBet.rs, osetite vrelinu saharske pustinje u novoj Greentube slot igri i započnite sledeću nedelju sa 50 besplatnih spinova!

*Promo