Skver

Top 4 workout aplikacije

Autor: Jelena Maksimović
17:00 | Nedelja, 29 05 2016

 U vreme savremene tehnologije nikada nije bilo lakše detaljno pratiti tok svoje telesne težine ali i olakšati svakodnevicu, ukoliko ste veoma zauzeti. 

Postati fit i voditi zdraviji život, jedna je od glavnih mantri koju sebi obećamo s početka nove godine. S obzirom na to, da živimo u digitalnom dobu u kome su mobilne aplikacije idealan asistent u svakom segmentu života, izdvojili smo za vas nekoliko najboljih workout aplikacija koji će telefon transformisati u vašeg ličnog trenera.

WORKOUT TRAINER

Free, Android/iOS

Idealna aplikacija za one koji žele da vežbaju bez trenera i upotrebe sprava za vežbanje. Efikasno će vam pomoći da steknete kondiciju i za vrlo kratko vreme postanete pravi ekspert za vežbanje.

JEFIT

Free, Android/iOS 

Ova aplikacija će vam pomoći da napravite svoje fitnes planove ali i unapredite svoje telesno zdravlje. Jefit, takođe sadrži i planer u koji možete beležeti sve svoje telesne promene.

JOHNSON & JOHNSON OFFICIAL 7 MINUTE WORKOUT

Free, Android/iOS

Ova aplikacija je verovatno najveća motivacija za one koji tek kreću da vežbaju. Vrlo jednostavna za korišćenje.

FITSTAR

Free, iOS

Bilo da ste kod kuće ili na putu, ova aplikacija vam omogućava da budete prisutni na treningu te i da ne izostavite svoju dnevnu rutinu vežbanja.