SkverFoto: DERMA Estetic Centar

U Kragujevac stigao najmoderniji laser za trajnu epilaciju (FOTO)

Autor: InfoKG
10:00 | Ponedeljak, 08 11 2021

Kragujevac je bogatiji za još jednu inovaciju na polju estetske medicine i nege kože. U ordinaciju Derma estetica stigao je najnoviji laser za trajnu medicinsku epilaciju renomiranog proizvođača Alma pod nazivom Soprano Titanijum.

Laserska epilacija je metoda kojom se trajno oslobađate od 80-90% neželjenih dlačica sa lica i tela, a trebalo bi je sprovoditi na registrovanim i sertifikovanim medicinskim laserima u ordinacijama gde na takvim mašinama radi obučeno medicinsko osoblje.

Alma Titanijum laser je poslednja reč tehnike koja u sebi spaja čak tri najuspešnija lasera za epilaciju: aleksandridtni, diodni i nd:yag, tako da se Vi zapravo u jednom aktu epilirate pomoću tri talasne dužine. Vreme tretmana znatno je skraćeno, pa tretman epilacije celih nogu traje svega oko 20 minuta. Tretman je prijatan zbog izuzetnog sistema kontaktnog hlađenja.

Dr Jelena Krstić Erić uvodi mnogobrojne inovacije na polju estetske i antiaging medicine u našem regionu, posebno kada je reč o laserskim tehnologijama. Alma Titanijum laser bio je izložen na najvećem svetskom kongresu estetske medicine u Monaku u oktobru ove godine a sada Kragujevčani imaju prilike da se tretiraju baš na ovom uređaju u ordinaciji Derma estetica.

Stručan tim konstantno se usavršava za izvođenje svih vrsta procedura što je podjednako važno kao i kvalitet samih lasera, a više o samom tretmanu možete pročitati OVDE.  

Dr Jelena Krstić Erić, osnivač ordinacije Derma estetica, nosilac je bedža Evropskog koledza za estetsku medicinu i mnogobrojnih diploma i priznanja na polju antiaging medicine. Specijalizant je dermatovenerologije. Takođe je nacionalni trener za nekoliko brendova iz ove oblasti.

Derma estetica ordinacija uskoro vas očekuje u novom, proširenom prostoru po svetskim standardima estetskih klinika. Do tada, tretman laserom Alma Titanijum, ali i mnogim drugim laserima, možete zakazati na broj telefona 064/94-6-4000. Derma estetica ordinacija nalazi se u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića 100A, a sve informacije možete dobiti i sajtu www.derma-estetic-centar.com

*Promo