SkverFoto: Capitol Medical

U Kragujevcu otvorena Poliklinika i laboratorija “Capitol Medical” (FOTO)

Autor: InfoKG
12:00 | Sreda, 06 07 2022

U Kragujevcu je otvorena nova privatna zdravstvena ustanova “Capitol Medical”, koju čine poliklinika i laboratorija. Nalazi se u ulici Stevana Visokog 6, u neposrednoj blizini Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac.

U poliklinici više od 30 renomiranih stručnjaka iz oblasti interne medicine, kardiologije, gastroenterologije, hematologije, pedijatrije, pulmologije, alergologije, reumatologije, nefrologije, ortopedije, opšte hirurgije, dečje ortopedije, vaskularne hirurgije, neurohirurgije, neurologije, urologije, fizijatrije sa rehabilitacijom, dermatovenerologije i drugih grana medicine pruža brojne zdravstvene usluge svojim pacijentima.

Postojanje najsavremenije opreme visokih tehnoloških mogućnosti omogućava pacijentima brzu, preciznu i pouzdanu dijagnostiku.

Na ovom mestu građani mogu obaviti brojne laboratorijske analize. Laboratorija je opremljena savremenom laborarorijskom opremom i potpuno automatizovana. Na jednom mestu, u najkraćem vremenskom roku, pacijentu se mogu odrediti mnogobrojni biohemijski, hematološki, imunološki, imunohemijski, mikrobiološki i drugi parametri neophodni za postavljanje dijagnoze.

Ljubazno osoblje uvek stoji na raspolaganju svojim pacijentima kako bi im pružilo, putem telefona i lično, sve potrebne informacije i savete kojim lekarima se mogu obratiti za određeni zdravstveni problem, pomoglo u tumačenju rezultata i analiza, učestovalo u primeni neophodne terapije...”, poručuju iz “Capitol Medical”.

Sve informacije o zdravstvenim uslugama koje se pružaju u “Capitol Medical”-u možete pronaći na sajtu capitolmedical.rs ili Instagram stranici capitolmedical, kao i pozivom na brojeve telefona 034/258-300, 034/258-298, 066/313-312, 066/311-555 i 066/313-316, putem kojih možete zakazati i pregled. 

*Promo

Galerija slika