Skver

Ultraton – prvi anti age centar u Šumadiji (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
19:01 | Subota, 15 10 2016

U Kragujevcu je otvoren “Ultratone estetik centar” i prvi je anti age centar u Šumadiji. Osnovan je sa ciljem da bez hirurških intervencija pruži što bolji i raznovrsniji estetski tretman.

Kragujevčanke od sada na ovom mestu mogu da reše probleme sa celulitom i viškom kilograma, ali i da zategnu i relaksiraju mišiće i to zahvaljujući jednom od najboljih aparata na svetu za biostimulaciju lica i tela, Ultratone futura pro.

Ultraton, pored neinvazivnih metoda, nudi i niz manje invazivnih metoda, kao što su mezoterapija sa iglom, 3D mezoniti, PRP, botox i hijaluronski fileri. U ovom estetik centru koriste najbolje medicinske preparate Allergan i Revitacare.

U Ultratonu naglašavaju da su svi tretmani prijatni i apsolutno bezbolni.

Klijentima je na raspolaganju stručno medicinsko osoblje, koje čine mladi lekari, plastični hirurzi, fizioterapeuti. Kvalitet rada centra zasniva se na pružanju najbolje moguće usluge i ispunjavanju očekivanja pacijenata u što većoj meri. Sve konsultacije sa doktorom su besplatne.

Misija “Ultratone estetik centra” je da postane i ostane lider u pružanju najkvalitetnije usluge iz oblasti anti aging medicine i estetike.

“Ultratone estetik centar” nalazi se u ulici Miloja Pavlovića 10/1/6. Zaintersovani sve informacije i mogu dobiti pozivom na broj telefona 060/19-50-500 ili na sajtu estetikcentar.rs

Galerija slika