Skver

USKORO na Aerodromu: “Komšija” i “Tehnopromet” pod istim krovom

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Petak, 01 11 2019

“Komšija” i “Tehnopromet”, dve kragujevačke firme sa dugom tradicijom odlučile su da otvore prodavnicu kod Tržnice na Aerodromu. Otvaranje je zakazano za 4. novembar. Kupci će na ovom mestu moći da pazare sve za kuću, stan i dvorište i to po konkurentnim tržišnim cenama.  

Duga tradicija, uspešnost poslovanja, zadovoljni kupci, kao i različitost asortimana koji se međusobno dopunjuju, samo su neki od razloga zbog kojih su dve poznate kragujevačke firme, “Tehnopromet” i “Komšija”, odlučile da otvore prodavnicu na Aerodromu. 

Kupci će moći da pazare sve one proizvode koji se inače prodaju u postojećim prodavnicama “Tehnopromet” i “Komšija”, a prednost je ta što će oni biti dostupni na jednom mestu. 

U ponudi će biti široka paleta proizvoda za kuću, stan i dvorište, među kojima su boje, lakovi, elektro i vodovodni materijal, ručni i baštenski alat, okovi, šrafovi, rasveta, tapete, bela i TV i audio tehnika, klimatizacija i grejanje, mali kućni aparati...

Dok nova prodavnica ne bude otvorena, na oficijalnim sajtovima komsija.shop i tehnopromet.rs možete pogledati kompeltnu ponudu proizvoda i šta vas sve očekuje od 4. novembra na Aerodromu. 

*PR tekst